Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Sparemad: En gryde - tre middage

Tilbered en basis-gryderet og del den op i tre portioner, der får hver sin smagstilsætning. På denne måde har du nem og lækker middagsmad til tre dage. Hver middagsportion rækker til 2 personer.

 

SE OGSÅ: Hele middagen i én gryde

SE OGSÅ: Gode gryderetter

Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær kødet ud i tern på 2 x 2 cm.
  2. Brun det i en varm stegegryde i gyldent smør og olie.
  3. Tilsæt løgene og lad dem stege ca. 5 min. med kødet, til de er klare.
  4. Krydr med salt og peber. Hæld vand ved, og lad retten simre med en suppevisk ved svagt blus ca. 45 min.
  5. Tilsæt stykker af persillerod eller pastinak. Kog videre 5 min.
  6. Retten kan nu deles i tre, så der er til forskellig mad de næste tre dage.
  7. Si kogelagen fra og del den i to portioner til de to sovseretter.
  8. Del kød og grønsager i tre, mest til den første dag, og lidt mindre til anden og tredje dag, hvor der tilsættes flere grønsager.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard Opskrift Katrine Klinken
Sådan gør du:
  1. Varm kød og grønsager i kogelagen. Tilsæt hakkede enebær.
  2. Rør kold cremefraiche sammen med majsstivelse og rør det i den kogende gryderet under omrøring.
  3. Lad det koge ca. 4 min. Smag retten til med salt og peber. Servér gryderetten med kartoffelmos og pynt med persille.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard Opskrift Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Sådan gør du:
  1. Steg kød, rødder, kartofler og peberfrugter gyldne i smør og olie på en slip letpande ved middel temperatur.
  2. Rør jævnligt og smag til med hvidløg, salt og peber. Servér med brød og ketchup.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard Opskrift Katrine Klinken
Sådan gør du:
  1. Varm kødet i kogelagen. Tag kødet op med en hulske og hold det varmt.
  2. Kog savojkål og gulerødder ca. 8 min. i kogelagen, til det hele er mørt.
  3. Sovs: Smelt smør i en gryde og drys mel i.
  4. Lad melet opsuge smørret og tilsæt kogelagen lidt efter lidt under omrøring.
  5. Kog sovsen ca. 4 min.
  6. Tilsæt fløde, kød og grønsager og bland sammen.
  7. Smag til med salt og peber. Servér retten med nykogte kartofler.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard Opskrift Katrine Klinken
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri