Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

To lækre kager: Hjemmebag med frosne bær

Tag forskud på bærsæsonen med disse lækre kager, som du kan bage med både frosne skovbær, brombær eller hindbær. Her har vi bagt små fine muffins med marcipan og skovbær og en skøn flødeostekage med hindbær. Opskrifterne får du her:

Annonce

Bagværk
Nemme små kager med en mild mandelsmag – også børnenes favorit.
Marcipankager med skovbær
12 stk.
Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: 25 min.
Ikke fryse-egnet
Dej:
75 g smør
50 g sukker
150 g marcipan
2 æg
250 g hvedemel
1 1/2 tsk bagepulver
1 1/2 dl mælk
Fyld:
1 spsk sukker
Sådan gør du:
  1. Pisk smør og sukker sammen og tilsæt revet marcipan og æg. Sigt mel og bagepulver sammen og rør det i dejen sammen med mælk.
  2. Fordel dejen i 12 smurte muffinsforme. Vend de frosne bær sammen med kartoffelmel og sukker og fordel dem på den rå dej.
  3. Drys med mandelflager og bag kagerne midt i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard

Bagværk
Kagen er frisk i smagen og let fugtig – velegnet både til kaffe, te og dessert.
Flødeostekage med hindbær
1 kage til ca. 8 personer
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: ca. 50 min.
Ikke fryse-egnet
Dej:
150 g sukker
75 g smør
1 æg
150 g hvedemel
1 knsp salt
1 dl mælk
Fyld:
2 æg
100 g sukker
200 g flødeost
1 spsk sukker
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Pisk smør og sukker sammen og pisk æg og vaniljesukker i. Sigt mel, bagepulver og salt sammen og rør det i dejen sammen med mælk.
  2. Fyld dejen i en smurt springform (ca. 22 cm) og sæt den i ovnen ved 180 grader ca. 10 min.
  3. Pisk æg, sukker og flødeost sammen med fintrevet citronskal. Vend frosne hindbær sammen med kartoffelmel og sukker og drys dem over den halvbagte kagebund.
  4. Hæld flødeostecremen over bærrene og bag kagen yderligere ca. 40 min. Prøv med en tandstikker, om kagen er gennembagt. Løsn kanten med en kniv og åben formen. Lad kagen afkøle på en rist og pynt evt. med sigtet flormelis.
  5. Tip: Hold øje med kagen under bagningen og dæk evt. formen med et stykke bagepapir, hvis overfladen begynder at blive for mørk.
Tips!
Kagen kan også bages med blandede skovbær eller brombær.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge