Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Ugens lækkeri: Cupcakes med cremet fyld

Prøv Sandra Leigh Draznins lækre chokolade-cupcakes, der gemmer sig en dejlig appelsincreme i midten. Se opskriften nedenfor.

 

LÆS OGSÅ: Opskriften på cupcakes med banan, chokolade og hindbærglasur

LÆS OGSÅ: Opskriften på jordbærcupcakes

LÆS OGSÅ: Opskriften på citron mazarin cupcakes

Annonce

Bagværk
Chokolade-cupcakes med overraskelse indeni: Der gemmer sig en dejlig appelsincreme i midten af de fine chokolade-cupcakes
Cupcakes med cremet fyld
12 stk.
Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: 25 min.
Fryse-egnet
200 g sukker
100 g smør
1 dl kakao
125 g hvedemel
¼ tsk salt
1¼ dl mælk
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 180 grader. Pisk æggene sammen i en skål. Rør flødeosten blød og rør 50 g sukker, vaniljesukkeret og evt. appelsinskallen i. Tilsæt 2½ spsk sammenpisket æg. Gem denne creme.
  2. Smelt smør, chokolade og kakao sammen i en skål over vandbad eller i mikroovnen.
  3. Pisk resten af de sammenpiskede æg sammen med resten af sukkeret og tilsæt chokolademassen. Sigt de tørre ingredienser sammen og rør dem i chokoladedejen skiftevis med mælk.
  4. Tag 12 muffinforme, og læg en skefuld chokoladedej i hver. Læg en skefuld flødeostecreme ovenpå og fordel derefter chokoladedejen i formene, så flødeostecremen bliver dækket.
  5. Drys evt. med hakket chokolade og bag kagerne ca. 25 min. Tjek med en tandstikker, om de er gennembagte, og stil dem til afkøling på en rist.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri