Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Ugens lækkeri: Eton mess

Denne uges lækkeri er den britiske dessertklassiker Eton mess. Varianten her af den cremede klassiker indeholder som noget særligt hvid chokolade og kiwi-frugter.

Annonce

Søde sager og drikke
Servér en klassisk engelsk dessert, med hvid chokolade og kiwi, som prikken over i’et på enhver 3 retters menu.
Sådan gør du:
  1. Hak chokoladen groft, og kom den i en skål.
  2. Giv 1 dl piskefløde og honning et opkog, og hæld det over den hvide chokolade. Lad det stå i 1-2 min., og rør så rundt, til chokoladen er smeltet. Rør resten af fløden i, og sæt skålen i køleskabet i mindst 2 timer.
  3. Bland cremefraiche i cremen, og pisk det luftigt med en håndmikser. Opbevar tildækket i køleskabet.
  4. Frugt:
  5. Skær et tyndt låg af granatæblet ved at ridse gennem skallen hele vejen rundt. Løft låget af, og rids granatæblets skal i 4-6 både ved at følge de gule hinder. Bræk stykkerne fra hinanden, træk den tynde hinde af kernerne, og skub kernerne ned i en skål. Dæk med låg, og sæt dem i køleskabet.
  6. Skær skrællen af kiwifrugterne, skær dem i kvarte på langs, og skær dem i skiver. Læg dem i en skål, dæk med låg, og sæt dem i køleskabet.
  7. Myntesukker:
  8. Skyl og tør myntebladene. Hak dem fint sammen med sukker i en hurtighakker eller blender.
  9. Anretning:
  10. Knus marengskyssene groft, og vend dem i cremen. Fordél kiwistykkerne i bunden af 6 glas, og top op med creme. Drys med granatæblekerner og myntesukker. Servér straks.
Velbekomme!
Foto: Martin Dyrløv / Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri