Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Ugens lækkeri: Hjemmebagte Oreo-kiks

Mange børn og barnlige sjæle elsker de små kiks med vaniljecreme. Disse smager endnu bedre end de færdigkøbte. Nyd dem med et glas iskold mælk.

 

►PRØV OGSÅ: Kakaosmåkager med lakridscreme

Annonce

Bagværk
Skønne Oreos, der er nemme at bage, og som smager endnu bedre end de færdigkøbte!
Hjemmebagte Oreo-kiks
15 stk.
Arbejdstid: 1 time
Bagetid: 12 min.
Dej:
175 g hvedemel
50 g kakao
1 tsk. bagepulver
¼ tsk. salt
100 g farin
100 g sukker
1 æg
Creme:
150 g flormelis
Sådan gør du:
  1. Sigt mel, kakao og bagepulver sammen, og tilsæt salt.
  2. Pisk smør, farin og sukker cremet, og pisk æg og vaniljesukker i. Rør melblandingen i dejen.
  3. Form dejen til ca. 30 kugler (á ca. 20 g), og læg dem med god plads på 2 bageplader med bagepapir. Tryk dem flade – brug evt. et cookiestempel.
  4. Bag kagerne ved 180 grader varmluft i ca. 12 min. Lad dem køle af på pladen i 5 min., og flyt dem så over på en rist til afkøling.
  5. Creme: Pisk smørret luftigt i 1 min. med en håndmikser, og pisk vaniljesukkeret i. Sigt flormelissen, og pisk den i smørret ved lav hastighed. Pisk cremen luftig i 1 min. ved høj hastighed.
  6. Læg kagerne sammen 2 og 2 med en skefuld smørcreme imellem.
Tips!
Opbevar de sammenlagte kager i en kagedåse (ved stuetemperatur i 2 dage, i køleskab 5-7 dage). Du kan også pakke de færdigfyldte Oreokiks ind enkeltvis i frysefilm og fryse dem i en frysepose i op til 6 måneder.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Martin Dyrløv
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri