Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Ugens lækkeri: Små mazariner med rabarber

Fejr foråret med disse skønne mazariner med rabarber. De er nemme at lave, hurtigt færdige, ser fantastiske ud og smager godt – især med lidt cremet tilbehør.

Annonce

Bagværk
En friskbagt rabarbermazarin er en rigtig forårsbebuder.
Små mazariner med rabarber
(8-10 stk.)
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: 30 min.
Fryse-egnet
Mazarinmasse:
150 g marcipan
150 g sukker
3 æg
Fyld:
250 g rabarber
Pynt og tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Rør marcipan og sukker godt sammen og rør smørret i. Tilsæt æggene ét ad gangen og rør godt mellem hvert. Tilsæt vaniljekorn (eller vaniljesukker) og fintrevet citronskal. Sigt melet og vend det i dejen. Vend de hakkede mandler i dejen og fordel den i 8-10 portionstærteforme (eller linseforme) eller én stor tærteform (26 cm).
  2. Rens rabarberne og skær dem i små stykker. Vend dem med sukker og fordel dem på dejen. Tryk dem ikke ned i dejen – de falder ned af sig selv under bagningen.
  3. Bag kagerne midt i ovnen, portionskager skal have 20-30 min. og en stor kage 45-55 min. Nyd mazarinerne lune eller afkølede. Pynt dem evt. med sigtet flormelis og servér lidt flødeskum, cremefraiche eller vaniljeis til.
Tips!
Jeg river altid marcipanen på den grove side af rivejernet. Så er det nemt at røre den ud med sukkeret, og der bliver ingen klumper.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri