Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Ugens lækkeri: Ribs- og solbærtærte med kokosmarengs

Denne lækre sommertærte er både syrlig og sød. En krydret marengsmasse med kokos og citrus dækker over det delikate fyld af friske bær.

Annonce

Bagværk
En sommerdag i haven vil denne friske tærte med garanti være populær.
Ribs- og solbærtærte med kokosmarengs
Arbejdstid: 45 min.
Hviletid: 1 time
Bagetid: 45 min.
Fryse-egnet
Dej:
250 g hvedemel
1 knsp salt
100 g smør
1 æg
Fyld:
3 spsk mel
75 g sukker
1 knsp salt
150 g sukker
100 g kokosmel
3 spsk mel
¼ tsk bagepulver
Sådan gør du:
  1. Bland mel, flormelis og salt sammen og hak det kolde smør i – brug evt. en foodprocessor. Saml hurtigt dejen med sammenpisket æg og sæt dejen koldt 1 times tid. Tænd ovnen på 180 grader. Rul dejen ud og læg den i en tærteform (24-26 cm). Sigt melet over tærtebunden, drys bærrene oven på melet, og drys sukker over bærrene.
  2. Pisk æggehviderne stive med salt, og pisk sukkeret i lidt ad gangen, til det bliver en luftig, sej og blank marengsmasse. Pisk fintrevet citrusskal og 2 tsk citrussaft i marengsmassen. Bland kokosmel med mel og bagepulver og vend det i marengsmassen.
  3. Bred kokosdejen ud over bærrene, og lad den lukke til i dejkanten hele vejen rundt. Bag tærten midt i ovnen i 45-55 min. – til marengsmassen er gylden og gennembagt. Lad tærten afkøle min. 15 min. Server den lun eller kold.
Tips!
Melet, der drysses på den rå tærtebund, opsuges af bærsaften og jævner, så saften ikke løber (så meget).
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri