Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Ugens lækkeri: Røde muffins med hvid flødeostecreme

Disse skønne muffins kaldes også 'Red velvet cupcakes' på grund af den smukke røde farve og den fløjlsbløde konsistens. De delikate muffins er bagt med en puré af rødbede og hindbær. Cremen rører du sammen af flødeost, smør og flormelis. Mums!

Annonce

Bagværk
De røde muffins smager skønt af hindbær, og rødbede er med til at give den smukke farve og saftige konsistens.
Rød muffins med hvid flødeostecreme
12 muffins
Arbejdstid: 35 min.
Bagetid: 35 min.
Ikke fryse-egnet
200 g hvedemel
125 g smør
250 g sukker
Creme:
125 g flormelis
Pynt: 125 g friske hindbær
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 175 grader og fór en muffinform med 12 huller med papirforme. Skræl rødbeden og riv den fint. Vask citronen, riv skallen fint og læg den til side.
  2. Pres saften af ½ citron. Blend den revne rødbede til puré sammen med hindbær og citronsaft. Sigt mel og bagepulver sammen. Pisk smør, citronskal, vaniljesukker og sukker cremet og pisk æggene i ét ad gangen. Vend skiftevis mel og den røde puré i dejen.
  3. Fordel dejen i papirformene og bag kagerne midt i ovnen 30-35 min. Tjek med en tandstikker, om de er gennembagte, og stil dem til afkøling på en rist. Pisk flødeost, smør og vaniljekorn til en luftig creme. Sigt flormelis og pisk den i glasuren til passende smag og konsistens.
  4. Sæt glasuren i køleskabet ½ times tid, før den fordeles på de afkølede kager med en paletkniv eller en sprøjtepose. Pynt med friske hindbær.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri