Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Ugens lækkeri: Skønne chokolade petit fours

I denne uge bager vi lækre petit fours med chokolade, og serverer dem med frisk frugt og flødeskum. Mums!


Opskriften får du her:

Annonce

Bagværk
De små chokoladekager kan serveres på kaffebordet eller måske som en lille dessert med flødeskum eller is til. De kan desuden fryses, så man kan roligt bage dobbelt portion.
Chokolade petit fours
Ca. 20 stk.
Arbejdstid: 45 min.
Bagetid: Ca. 30 min.
Fryse-egnet
150 g smør
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Kom smørret i en gryde og lad det smelte. Tag det fra varmen og kom chokoladen i. Rør om, til chokoladen er smeltet.
  2. Rør æg og farin sammen. Bland sukkerblandingen med chokoladen. Kom bagepulver i melet sammen med nøddekernerne og rør det i chokoladedejen.
  3. Beklæd en lille bradepande ca. 26 x 24 cm med bagepapir og kom chokoladedejen i. Bag kagen ved 180 grader i 25-30 min.
  4. Lad den svale lidt, inden den udstikkes med glas eller form til små kager. Pynt dem med flødeskum og frugt før servering.
  5. Der kan kommes chokoladeglasur på kagerne i stedet for flødeskum, opskriften på glasuren kommer her:
  6. Chokoladeglasur til petit fours:
    Smelt 100 g chokolade med 50 g flormelis, 50 g smør og 1 spsk vand. Rør sammen kort og lad det svale. Smør glasuren på kagerne og pynt med delte frugter.
Tips!
I stedet for nøddekerner kan der tilsættes tilsvarende mængde hakkede valnøddekerner eller mandler. Det smager også godt at tilsætte chokoladedejen 1 tsk revet appelsinskal.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Hanne Bloch
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri