Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Ugens lækkeri: Snickers-tærter

De små tærter er nærmest en slags konfekt med kiksebund, hvid nougat med peanuts, karamel og chokolade. Uimodståeligt lækre!

Annonce

Søde sager og drikkeVegetarisk
De små tærter er nærmest en slags konfekt med kiksebund, hvid nougat med peanuts, karamel og chokolade. Uimodståeligt lækre!
Snickers-tærter
12 tærter
Arbejdstid: 1½ time
Kogetid: 30 min.
1-2 tsk. neutral olie
Bunde:
25 g smør
Hvid nougat:
125 g peanuts
150 g sukker
150 g honning
½ dl vand
1 knsp. salt
Karamel med peanutbutter:
200 g sukker
1 dl vand
Overtræk og pynt:
50 g peanuts
Sådan gør du:
  1. Pensl formene med olie.
  2. Bunde:
  3. Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad. Knus kiksene (ikke for fint), og bland dem i chokoladen. Fordél massen i bunden af 12 muffinforme (15-18 g i hver), pres dem sammen, og stil dem i køleskab.
  4. Hvid nougat:
  5. Hak peanutsene fint. Kog sukker, honning og vand, til det er 130 grader målt med et termometer.
  6. Pisk æggehvide og salt stift med en håndmikser, og pisk den varme sukkerlage i. Pisk, til massen er tyk, sej og lidt afkølet (8-10 min.). Tilsæt de hakkede peanuts, og fordél massen i formene (ca. 30 g i hver). Sæt dem i køleskab.
  7. Karamel:
  8. Kog sukker og vand uden omrøring til gylden karamel (ca. 170 grader). Tilsæt fløden, og kog, til massen er jævn og uden klumper. Rør peanutbutter i, og kog til 110 grader. Hæld massen i formene (ca. 25 g i hver), og sæt i køleskab.
  9. Overtræk og pynt:
  10. Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad, og smør det over den stivnede karamelcreme. Drys med peanuts, og afkøl.
Tips!
Snickers-tærter kan holde i køleskab i mindst 1 uge.
Velbekomme!
Foto: Martin Dyrløv / Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge