Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

FiskKalorielet
En smuk anretning, når du vil forkæle dig selv eller har gæster. Saucen med rogn kan laves i forvejen og gemmes i køleskabet.
Sådan gør du:
  1. Skær søtungefileten i mindre stykker og læg dem lagvis med løvstikkeblade i en anretnings-ring, så fisken danner et lille tårn.
  2. Hvis du ikke har en ring, kan fisken kommes i en lille, rund form. Krydr med lidt salt og peber mellem lagene.
  3. Bag fisken i en 200° varm ovn i ca 10-15 minutter. Lad fisken afkøle og tag ringen af.
  4. Rør yoghurten sammen med finthakket agurk og stenbiderrogn i en skål. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  5. Anret fisken på en tallerken med saucen. Pynt med frisk løvstikke og et stykke agurk, der er skåret flot ud. Server retten sammen med flere grønsager, for eksempel tomater.
Velbekomme!
Foto: Lars Ranek Opskrifter: Inge Kauffeldt (DDV)
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri