Annonce

Tegn abonnement på Hjemmet

Få 26 numre af Hjemmet + salatskål fra Holmegaard

Køb tilbuddet her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Bland kiks med sukker, kanel og smør og pres det ud i bunden af en smurt springform (24- 26 cm). Sæt formen i køleskabet.
  2. Giv fløden et opkog, hæld den over chokoladen og lad det stå i 5 min.
  3. Rør cremen igennem og tilsæt evt. likør.
  4. Bred det ud over kiksebunden og stil formen i køleskabet.
  5. Udblød husblassen i koldt vand og knug vandet af.
  6. Pisk flødeost sammen med sukker og vaniljekorn.
  7. Smelt den udblødte husblas i varm kaffe og rør det i cremen.
  8. Pisk æggehviderne stive med sukker og vend dem i cremen. Hæld det over den stivnede chokoladecreme og stil kagen koldt i min. 3 timer.
  9. Pynt med kakao eller revet/hakket chokolade
Velbekomme!
Annonce
Pin it
Annonce

Hjemmet i denne uge

 

Ugens spørgsmål

Hvilken gave ville du helst have med, hvis du skulle tegne et abonnement på Hjemmet?




Dagens lækkeri