Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Bland kiks med sukker, kanel og smør og pres det ud i bunden af en smurt springform (24- 26 cm). Sæt formen i køleskabet.
  2. Giv fløden et opkog, hæld den over chokoladen og lad det stå i 5 min.
  3. Rør cremen igennem og tilsæt evt. likør.
  4. Bred det ud over kiksebunden og stil formen i køleskabet.
  5. Udblød husblassen i koldt vand og knug vandet af.
  6. Pisk flødeost sammen med sukker og vaniljekorn.
  7. Smelt den udblødte husblas i varm kaffe og rør det i cremen.
  8. Pisk æggehviderne stive med sukker og vend dem i cremen. Hæld det over den stivnede chokoladecreme og stil kagen koldt i min. 3 timer.
  9. Pynt med kakao eller revet/hakket chokolade
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri