Annonce

Tegn abonnement på Hjemmet

Få 26 numre af Hjemmet + salatskål fra Holmegaard

Køb tilbuddet her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 120 grader.
  2. Pisk æggehviderne stive med en håndmikser. Tilsæt sukkeret og pisk til det er tykt og glat.
  3. Vend citronsaft (eller eddike) og majsstivelse i massen.
  4. Tegn 4-6 cirkler på et stykke bagepapir og læg det på en bageplade. Bred dejen ud i cirklerne og bag dem ca. 1 timeog 15 min.
  5. Sluk ovnen, åben lågen og lad dem afkøle i ovnen. Opbevar de kolde kager i en kagedåse.
  6. Pisk fløden sammen med flormelis og vaniljekorn (eller vaniljesukker) til skum.
  7. Rens bærrene. Læg en kage på hver tallerken og top op med creme og bær.
Tips!
Man kan også bage dejen til små „kys“. Eller bruge færdigkøbte „kys“. Anret dem med creme og frugt i små „bunker“. Server evt. med chokoladesovs.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it
Annonce

Hjemmet i denne uge

 

Ugens spørgsmål

Hvilken gave ville du helst have med, hvis du skulle tegne et abonnement på Hjemmet?




Dagens lækkeri