Annonce

Få spændende, glade og hyggelige artikler samt nemme og lækre madopskrifter til både hverdag og fest. Du får også spændende og unikke tilbud. Sendes fredag og søndag.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Flipp – alle dine favoritmagasiner

Prøv 1. måned gratis

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fisk
Lakseburger med reje/dildcreme
(2 personer)
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 8 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
½ spsk olie
Reje/dildcreme:
Endvidere:
Sådan gør du:
  1. Krydr laksen med salt og peber og steg den på en varm pande med lidt olie 3-4 min. på hver side.
  2. Reje/dildcreme: Rør cremefraiche sammen med rødløg, rejer og dild og smag til med salt og peber.
  3. Rist brødet let. Bryd laksen i flager og anret på brødet med salatblade og reje/dildcreme.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri