Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

4 effektive tips: Sådan slipper "Bella" og "Felix" af med genstridige lopper!

Annonce
Klør ”Bella” og ”Felix” sig lige rigeligt for tiden, så kunne det tyde på besøg fra én af naturens mest genstridige parasitter: Lopperne. Det gælder nu om at handle – og gerne hurtigst muligt for både kæledyr og dig selv!

Loppen er den mest udbredte parasit hos hunde og katte i Danmark. Den trives året rundt – og det i tusindvis. Lopperne lever bl.a. i pelsen på dit kæledyr, hvor de suger blod og kan formere sig helt op til 20.000 lopper på blot 2 måneder.

Især er hunde og katte særligt udsatte for de små kløende plageånder, og det må være en særlig ubehagelig oplevelse, da de jo ikke kan gøre særligt meget ved de små parasitter end blot at klø og klø og klø....


Fra pels til sofa og seng

Lopperne lever dog ikke kun af og på dit kære kæledyr. Kun cirka 5 % af lopperne lever i pelsen på kæledyret, mens de resterende 95 % udgør æg, larver og pupper, som, jo mere hunden klør og løber rundt, snart drysses ud i hele hjemmet.

Annonce

Her ligger de så på tæpper, sofaer og senge, hvor de til sidst er enten sultne larver eller pupper med levende larver i. Når de fornemmer vibrationer, varme, udåndingsluft og bevægelse, så ved de, at der er mad i nærheden, hvorefter de springer på dyr for at suge blod igen. Vi mennesker kan også få loppebid.

4 tips så dit kæledyr kan slippe af med lopperne
Bemærker man at "Bella" og "Felix" kradser og klør sig lige lovligt meget, så handler det om at gøre noget ved det hurtigst muligt. Der findes flere midler mod lopper, men med Advantage Vet, som er et spot-on loppemiddel beregnet til katte og hunde, kan du bekæmpe de tusindvis af parasitter.

Med nogle dråber i nakken indtræder effekten allerede indenfor 24 timer. Lopperne kan ikke trives med Avantages Vet og vil dø, ligesom larverne i dyrs omgivelser, der har sat sig i tæpper og sofa også vil dø.

Ifølge Bayer A/S, der står bag i Advantage, findes der fire sikre tips til at slippe af med lopperne.

De er som følgende:

1: Start med at brug Advantage – et par dråber i kæledyrets nakke – og gentag behandlingen hver 4. uge.

2: Vask alle tæpper, bløde kurve som sofaarmlænet o.lign. i 60 grader. Alle de steder, som dit kæledyr kan finde på at lægge sig i.

3: Støvsug meget grundigt alle de steder, hvor dit kæledyr færdes i huset (bilen og sommerhuset) – smid støvsugerposen ud efterfølgende.

4: Husk, at selvom det måske kun er hunden, der går og klør sig, så er det er alle hustandens hunde og katte, der skal behandle med Advantage.
 

Fuld tilfredshed med Advantage eller pengene tilbage
Hvis du ikke er tilfreds med Advantage's effekt efter tre måneders behandling kan du få pengene tilbage.

Se videoen om hvordan i linket her.

Du kan læse meget mere på loppemidler.dk

Tekst: Annonce
Publiceret: 20-10-2015

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge