Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
4 tips til at dæmpe brune pletter på huden

4 tips til at dæmpe brune pletter på huden

Sundhedsnyheder
Brune pletter på huden kan være fregner, hormonpletter, modermærker eller de såkaldte leverpletter. Men der er flere ting, du kan gøre for at få dem til virke mindre synlige.

Brune pletter kan komme efter solbadning, eksem, parfume, medicin, p-piller eller sygdomme. Du bør få dem tjekket hos en hudlæge. I moderne lægevidenskab behandler vi leverpletter med blegende cremer, peeling med frugtsyrer, laserbehandling eller frysning. Nogle har også gavn af at supplere med naturlige metoder som:

 

▶ ANTIOXIDANTER Sørg for at få antioxidanter som E-vitamin, C-vitamin, beta-karoten og flavonoider, som findes i grønt og frugt, og selen, som findes i kerner og frø. Spis også omega-3 fedtsyrer, der findes i hørfrøolie og kæmpenatlysolie.

 

LÆS OGSÅ: 7 nemme tips mod ondt i ryggen

 

▶ SMØR OLIE PÅ Brug hybenkerneolie eller gulerodsfrø-olie på huden hver aften. Efter et par måneder kan der være ­effekt.

Annonce

 

▶ BRUG EN MASKE Lav en ansigtsmaske med revet agurk og citronsaft. Lad masken sidde på i 20 minutter, og rens af med lunkent vand.

 

▶ SKIFT H2O UD MED H3O2 En 'ny' form for vand, kaldet vandets fjerde fase, har hjulpet mange kvinder med at blege pletterne. I stedet for at være H2O, er det H3O2. Det er mere tyktflydende og basisk end almindeligt vand. Forskere har fundet ud af, at det er en ­overgangsform mellem vand og is. Spray vandet på huden om aftenen ved sengetid, og dyp derpå et stykke bomuldsvat i vandet og læg det på pletten, evt. med et lille plaster over, så det væder pletten hele natten. Efter et par måneder kan der være ­effekt. Kan købes online ved at google 'H3O2'.

 

LÆS OGSÅ: Søvnproblemer: Få bedre søvn med varmt lys

LÆS OGSÅ: 5 naturlige tips der sænker kolesteroltallet

LÆS OGSÅ: 4 alternative tips mod skælTekst: Charlotte Bech
Foto: All Over Press
Publiceret: 27-04-2016

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri