Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

5 sunde tips: Sådan undgår du rynker

Sundhedsnyheder
Rynker sniger sig ind på os alle sammen med alderen, men her guider vi heldigvis til, hvordan du kan mindske forekomsten af dem.

Undgå rygning

Når det kommer til rynker, er rygning en af de store syndere. Rygning ødelægger elasticiteten og strukturen i huden, så der dannes flere rynker. At kvitte smøgerne er derfor første skridt til at undgå rynker.

 

Pas på solen

UV-strålerne fra solen fremskynder hudens aldringsproces, så pas på med at opholde dig i solen uden solbeskyttelse om sommeren.

 

Vær glad

Vrede og spekulationer giver rynker mellem øjenbrynene og i panden, så prøv at finde smilet frem i stedet for at gå og bekymre dig.

 

Brug creme med A-vitamin

Undersøgelser har vist, at anti-rynkecreme med A-vitamin hjælper mod rynker. A-vitaminet hjælper nemlig huden med at opbygge nyt, elastisk bindevæv op. Noget, som også skulle være gavnligt for strækmærker og ar.

Annonce

 

Drik vand

Vand har meget at sige, når det kommer til at bevare en sund struktur og spændstighed i huden. Sørg derfor for at drikke mindst halvanden liter vand om dagen.

Tekst: Søren Clemen Ellern Gøttsche
Foto: Alamy
Publiceret: 07-11-2013

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge