Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Del dit bedste helsetip

Sundhedsnyheder
Vi har samlet tre helsetips for at inspirere dig til at komme med dit bedste helsetip, som du gerne vil dele med Hjemmets læsere.

Husk mellemmåltiderne

En sund og nærende kost bør indeholde tre hovedmåltider og 2-3 mindre måltider jævnt fordelt over dagen. For at opretholde kroppens blodsukkerbalance er det vigtigt med disse små mellemmåltider, som kan bestå af frisk frugt og grønt eller fuldkornsprodukter som f.eks. en grovbolle. Hvis du overholder dine måltider, er det nemmere at sige fra til søde sager.

 

Basilikum fremmer fordøjelsen

Urten er kendt for at fremme fordøjelsen og have en mildt rensende effekt på kroppen. Kombinerer du den med mynte, vil blodtilstrømningen til kroppens muskler stimuleres. Mange oplever, at basilikum er godt mod migræne og hovedpine, så der er al mulig grund til at tage denne flotte urt ind i køkkenet og bruge den i madlavningen.

Annonce

 

Rødbede er din levers bedste ven

Rødbede indeholder et hav af såkaldte phytonæringsstoffer, der bl.a. er med til at beskytte hjertet og påvirke dit hormonsystem og dit humør positivt. Rødbede renser dit blod, da denne rodfrugt er „din levers bedste ven”. Rødbede kan beskytte mod podagra og syreophobninger i leddene.

 

Del dit bedste helsetip

Har du haft glæde af et bestemt naturlægemiddel, f.eks. når du var forkølet, havde blærebetændelse, manglede energi eller ikke kunne sove? Eller har du et helsetip, du gerne vil dele med Hjemmets læsere? Så skriv en mail til julie@hjemmet.dk

Tekst: Søren Clemen Ellern Gøttsche
Foto: Alamy
Publiceret: 04-10-2013

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri