Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Har der sneget sig et par ekstra kilo på i ferien? Tjek din vægt her

Sundhedsnyheder
Vi kender det alle sammen. Sommeren har budt på mange fristelser, og nu sidder der lidt ekstra på sidebenene. Heldigvis er der hjælp at hente, hvis du er i tvivl om, hvor slemt det står til.

Nu kan du nemlig nemt udregne dit BMI-tal, som er det tal, der kan give dig et fingerpeg om du er under-, normal- eller overvægtig. På den måde kan du hurtigt finde ud af, om det er tid til at kridte løbeskoene eller slappe af på sofaen. Hos Vægtkonsulenterne har de lavet en smart BMI-beregner, som du helt gratis kan prøve. Klik her og prøv Vægtkonsulenternes BMI-beregner her.

Annonce
Tekst: Søren Clemen Ellern Gøttsche
Foto: Alamy
Publiceret: 05-08-2013

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri