Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Massér ansigtssmerterne væk: 3 nemme øvelser

Sundhedsnyheder
Spænder det i din kæbe eller nakke, og har du en følelse af, at der sidder et stramt bånd omkring hovedet? Så kan det være, at du skærer tænder om natten uden at vide det. Massér spændingerne i tindingerne, kæberne og nakken væk med tre nemme øvelser.

1. Ømme tindinger: Sæt fingerspidserne på tindingerne og pres let mod huden. Bevæg fingrene i cirkler – først 10 gange den ene vej og så 10 gange den anden vej. Luk øjnene og slap helt af i kæberne og øjenomgivelserne imens.

 

2. Spændte kæber: Anbring fingerspidserne i kæbevinklen. Find det rigtige sted ved at klemme tænderne let sammen, så du kan mærke musklerne arbejde. Tab derefter underkæben, så munden er let åben, og massér kæbemusklerne ved at bevæge fingrene i cirkler – først 10 gange den ene vej og så 10 gange den anden vej.

 

3. Spændt nakke: Sæt tommelfingrene i nakken lige under kraniekanten bag ørerne. Lad de fire andre fingre hvile på baghovedet og massér med blide bevægelser fra bag ørerne og ind mod midten og tilbage igen. Gentag øvelsen en til to gange.

Annonce

 

Kilde: Hendes Verden

Tekst: Gitte Høj
Foto: Alamy
Publiceret: 12-09-2013

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge