Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Tab dig via e-mail

Sundhedsnyheder
ANNONCE: Vægtkonsulenterne har lavet et nyt tilbud til dig, der gerne vil tabe dig, men som ikke har tid eller overskud til at møde op til en ugentlig vejning. Nu kan du nemlig få råd og vejledning af en e-vægtkonsulent via e-mail.

Du vil gerne tabe dig, men kan måske ikke finde den fornødne motivation til at gøre det på egen hånd. Derfor tilbyder Vægtkonsulenterne nu en e-vægtkonsulent, der kan vejlede dig via e-mail. Forløbet hos din helt egen e-vægtkonsulent varer 13 uger, og du kan hver uge indsende din vægt og få råd og vejledning. På den måde kan du tabe dig op til 13 kilo på ca. tre måneder. Et medlemskab byder, foruden e-vægtkonsulentens råd og vejledning, også på Vægtkonsulenternes lægegodkendte kostprogram, en kostdagbog og kogebogen ”Spis dig sund – kød”.

 

Læs mere og prøv Vægtkonsulenternes e-vægtkonsulent her

 

Annonce
Tekst: Annonce
Foto: Alamy
Publiceret: 12-08-2013

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri