Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Her får du de bedste tip til hvilke fødevarer, der kan hjælpe dig med at styrke din hjerne, og dermed din indlæringsevne og hukommelse.

Spis din hjerne i topform: 4 fødevarer, du skal kende

Sundhedsnyheder
De fleste ved at mælk er godt for knoglerne, og at gulerødder kan være gode for dit syn, men hvad skal du spise, for at styrke hjernen? Læs med her og bliv klogere:

Ovre på Fitliving.dk har de samlet en lang række gode råd til, hvordan du spiser din krop i topform. Her har vi lånt de bedste tip til hvilke fødevarer, der kan hjælpe dig med at styrke din indlæring og hukommelse:

LÆS OGSÅ: 5 fødevarer din hjerne IKKE kan lide på ALTfordamerne.dk

VALNØDDER har et højt indhold af antioxidanter. Studier tyder på, at netop valnødder kan bremse hjernens aldring samt styrke din indlæring og hukommelse. ­

BLÅBÆR & JORDBÆR og andre bær med mange antioxidanter har vist sig at have betydning for hukommelsen og indlæringsevnen. ­

FISK med højt indhold af omega-3-fedtsyrer, f.eks. laks og makrel er med til at nedsætte det kognitive forfald, der naturligt følger med alderen.

SE MERE: Hvad gør junkfood ved din hjerne på fitliving.dk

Annonce

 

Men hvad skal du spise for at få en flot hud, et stærkt hjerte og en velfungerende lever? Og hvad med øjne, nyrer og lunger? Det giver fit living dig svaret på her: Spis kroppen sund

 

 

Tekst: FitLiving
Foto: Alamy
Publiceret: 07-11-2014

Hjemmet i denne uge