Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Spis og drik fedtet væk

Sundhedsnyheder
Her er 10 slags mad og drikke, der sætter fedtforbrændingen i vejret, så det bliver nemmere at smide de overflødige kilo.

Grapefrugter smager fantastisk og indeholder masser af pektin, der nedbryder fedt i kroppen.

 

Mandler er fulde af proteiner, fibre og sundt fedt. Ifølge flere studier kan en lille hjælpe dig med at gå ned i vægt, fordi de holder dit blodsukker stabilt og holder sulten på afstand. Mandler mindsker desuden det meget upopulære mavefedt – dog kun, hvis du ikke spiser mere end 85 gram om dagen.

 

Fedtfattige mælkeprodukter er fulde af kalk og D-vitaminer, der spiller en vigtig rolle, når du gerne vil tabe dig. D-vitaminerne hjælper kroppen til at optage kalken og har desuden en fordelagtig virkning på forbrændingen.

 

Æg er godt som morgenmåltid. Forskning viser nemlig, at personer, der indtager æg til morgenmad, generelt indtager færre kalorier i timerne efter. Det gælder både i forhold til dem, der ikke spiser noget, og dem, der spiser noget andet end æg.

Annonce

 

Asparges er naturligt vand-drivende, hvilket begrænser den mængde væske, vi ophober, når vi spiser salt mad.

 

Salat indeholder meget vand, der hjælper med at holde fordøjelsen i gang. Derudover indeholder salat stort set ingen kalorier. F.eks. begrænser icebergsalat sig til 12 kalorier per 100 g.

 

Bladselleri indeholder en masse vand og næsten ingen kalorier.

 

Magert kød som f.eks. kalkun og kylling indeholder et væld af muskelopbyggende proteiner. Og jo stærkere muskler du har, jo flere kalorier forbrænder du.

 

Æbler er gode for maven. En undersøgelse viser, at folk, der spiser et æble før hvert måltid, forbrænder flere kalorier og taber sig hurtigere end folk, der ikke spiser æbler.

 

Vand er en vigtig del af en sund kost. Ud over at undgå at blive dehydreret, hvilket kan nedsætte din forbrænding, har vand en gavnlig virkning på væskeophobninger i kroppen.

 

Kilde: JydskeVestkysten

Tekst: Gitte Høj
Foto: Alamy
Publiceret: 05-09-2013

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri