Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Aktive Ulla fik en helt ny stil

Forandring Fryder
Ulla fra Bogense har haft den samme frisure i 25 år, og af gammel vane vælger hun altid tøj i naturfarver. Veninderne er begyndt at stikke lidt til hende, for at der skal ske noget nyt… men hvordan finder man en ny stil? Ulla skrev til Hjemmet og fik en spændende dag i Odense, hvor der blev vendt op og ned på de gamle vaner.

46-årige Ulla Rasmussen er en travl pige. Hun er mor til fire, souschef på en skole, omviser på en herregård, vild med at strikke (tidligt om morgenen, hvor der er ro i huset), og så skriver hun tit på Facebook om sine oplevelser og betragtninger over livet. Lidt digte bliver det også til i ny og næ. Og så læser Ulla for resten også Hjemmet hver uge. Efter at have rejst en del og boet i flere større byer er Ulla vendt hjem og har overtaget sit barndomshjem langt ude på landet nær Bogense på Nordfyn. Hun sætter pris på freden og naturen, som er helt fantastisk på de kanter. Det er derfor heller ikke hverdagskost med en hektisk dag i Odense med frisørbesøg, skønhedspleje, cafétur, tøjprøvning og til slut modelarbejde!

Annonce

Så røg det lange hår

Sanne fra frisør Dina Stenderup får frie hænder til at sætte Ullas hår, dog vil hun ikke klippes helt kort. Det vil også være synd, for Ulla har et fantastisk langt og kraftigt hår. Sanne klipper 15 cm af og graduerer resten i lange etager, som giver bevægelse i frisuren. Håret skal bare luftes godt igennem og tørres med en føntørrer, så sidder det. Ulla har naturligt fald, så med en god blanding af kokosskum og flydende voks fra Poul Mitchell samt en hårtørrer med softstyler krammer Sanne frisuren til flotte krøller. Pandehåret klippes skråt, så det både kan sidde nede i panden og vendes bagud. Ulla har lidt grå hår i bunden, mens resten stadig har en smuk, gylden farve. Ved at lægge mørkebrune, karamelfarvede og lyse striber i håret, får det masser af liv. „Jeg er meget lettet“, siger Ulla glad, da hun ser den nye frisure.

En god bund

Kareen fra Hudplejegruppen tager sig af Ullas makeup. Hun gør meget ud af at lægge en foundation, så huden i ansigtet bliver helt jævn og ensartet. Øjenlågene dækkes med en lys skygge for at få øjnene til at virke større. Yderst på øjenlåget lægges derefter en mørk brun skygge i en trekant og en lysere brun skygge ind mod øjenkrogen. Kareen tegner en tynd streg med en øjenblyant langs vippekanten foroven, og forneden lægges en tynd streg med den mørke øjenskygge. Mascaraen lægger Kareen på i mange lag, så vipperne bliver ekstra lange. I forvejen har Ulla fine lange vipper, men da hun bruger briller, kan vipperne sagtens tåle et godt lag mascara, så de bliver tydelige. Læberne males op med en læbeblyant og fyldes ud med læbestift, og en blank gloss på underlæben giver læberne ekstra skin. „Glossen skal du altid have med, når du er til fest“, siger Kareen med et smil. Der lægges rouge på firkant fra kindbenet og ud til siden. Til slut fremhæves øjenbrynene med en mørk brun skygge. Ulla, som normalt kun bruger læbestift og mascara, er forbløffet over, hvor flot hun ser ud med lidt mere farve i ansigtet.

Et sejt sæt

Skulle Ulla gøre, som hun plejer, ville hun vælge tøj i naturmaterialer og naturfarver, ligesom museumssmykker er hendes foretrukne. Men i dag er det tid til forandring. Ulla er en høj, kraftig pige, og for at få hende til at virke slankere vælger stylisten en mønstret A-formet tunika med en sød blondeindsats i halsen og et par stumpebukser som basis. Dertil en kort læderjakke, som giver talje og facon. Vi fandt tøjet hos Solo, som har butikker i stort set hele landet. De har alle et stort udvalg af tøj – også i store størrelser.

 

Ulla har haft sine stålbriller i nogle år, så et nyt brillestel er et stort ønske. Valget falder på et grønt stel fra det danske designermærke Fleye (stel Holme 56/19 til 2475 kr.). Både farven og faconen klæder Ullas ansigt og giver hende et tiltrængt farvepift. Så vi tager afsked med en meget tilfreds Ulla. Hun er rigtig glad for både hår, makeup, briller og tøj – også selv om hun aldrig selv ville have fået øje på netop de ting i butikkerne.

 

Fra Hjemmet nr. 45/2011

Er du vores næste nye kvinde?

Er du vores næste nye kvinde? Har du også lyst til at få hjælp af eksperterne? Og er du villig til at lægge din nye, smarte stil i deres hænder? Så skriv et par ord eller send os en mail om dine problemer med at finde din stil til Forandring fryder, Hjemmet, Hellerupvej 51, 2900 Hellerup eller fagred@hjemmet.dk

 

Husk at skrive din adresse og telefonnummer, giv os din alder, højde og tøjstørrelse og vedlæg et portrætfoto + et foto i hel figur. Måske bliver du en af de heldige, der vinder en forkælelsesdag med Hjemmets eksperter.

 

VIGTIGT: Du skal selv skrive til os. Selv om det er utrolig sødt tænkt, kigger vi slet ikke på de kvinder, der bliver foreslået af mødre, veninder, døtre, sønner, mænd eller kærester. Vi er nemlig nødt til at være sikre på, at den, der sender ind, også har lyst til at optræde i Hjemmet.

Tekst: Birgit Kaarvig
Foto: Pia Burmølle Hansen
Publiceret: 17-02-2012
Pin it

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri