Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Anette blev frisk og ungdommelig

Forandring Fryder
Hvem skulle tro, at den skønne 46-årige model her er bedstemor? Men det er hun, og Anette fra Albertslund er stolt af at være farmor. Hun skrev til ’Forandring fryder’ for at få et lille skub, så hun igen kunne se frisk og ungdommelig ud, og det lykkedes over al forventning.

Anette Langballe fra Albertslund er i gang med et vægttab – faktisk er hun allerede blevet 25 kg lettere, men hun mangler ifølge eget udsagn stadig at tabe 10 kg. Hun fortæller med et stort grin om, hvordan hun og manden pludselig syntes, at der var blevet for lidt plads i lænestolen, og dobbeltsengen var også ved at blive for smal. Det var ikke et problem tidligere, men parret havde simpelt hen levet for godt, og de var begge blevet for store.

 

Men i stedet for at købe en bredere seng, valgte de at satse på sund mad og masser af motion, så i dag er Anette meget aktiv med at træne, cykle og løbe, og al transport foregår på cykel. Anette er social- og sundhedsassistent og arbejder på plejehjem, og det job er hun er yderst tilfreds med. Fritiden bruger hun på sit 3-årige barnebarn og sin nye hund. Men hun trænger til at se lige så ungdommelig ud, som hun føler sig.

Annonce

Håret kan klare en cykelhjelm

 

Altina fra Salon Stender på Strøget i København får frie hænder til at klippe og farve Anettes hår. Hun lytter meget til, at Anettes hverdag er travl, og håret skal kunne klare en cykelhjelm. Derfor vælger Altina at klippe håret meget kort i nakken og kun beholde længden på toppen. Hun klipper også lange bakkenbarter, som fremhæver Anettes kindben og får ansigtet til at virke smallere. Det underste pandehår klippes ultrakort, så det øverste hår løftes og får fylde.

 

Anette er træt af det grå hår og er glad, da Altina foreslår en mørk brun nuance, som giver mere glød til ansigtet. Efter farvningen får Anette en luksusbehandling i form af hovedbundsmassage med en skumkur, der lukker og forsegler håret og får farven til at holde længere. Altina styler håret med volumenskum, der sprayes ind i hårbunden for at give fylde, og hårspidserne får olie for at give glans. Håret føntørres og formes med en rundbørste. Til slut får håret voks på spray, så det kan sættes lidt pjusket og tilfældigt.

Grønt er godt for Anettes øjne

 

Det er også Altina fra Stender, der står for makeuppen. Hun lægger en lys foundation med pensel for at skjule ujævnheder, og derefter børster hun med pudder i Anettes egen hudtone. Øjenlågene får også pudder for at binde øjenmakeuppen. Altina lægger en brunlig rouge lige under kindbenene og op mod tindingen samt i hårkanten.

 

Der lægges en lys brun øjenskygge i globelinjen og en jadegrøn skygge midt på øjenlåget og ud mod øjenspidsen. Ovenover lægger Altina en anelse lys grøn skygge, og den lægges også under øjet helt tæt ind til vipperne ude i øjenspidsen. Det er meget vigtigt, at denne skygge er lys, da en mørk farve vil trække øjet nedad. Den grønne nuance fremhæver i den grad Anettes grønne øjne.

 

Læbernes konturer trækkes op med en mørkebrun blyant og fyldes ud med brun lipgloss. Anettes øjenbryn er blevet plukket og farvet, mens hårfarven virkede, så nu skal brynene bare males ganske let med en gråbrun blyant for at virke lidt tættere. Vipperne får sort mascara, og så er Anette klar til at se resultatet. – Nej, hvor godt, jeg ligner min søster, griner hun. Søster må være en flot pige. 

Passer stadig, når hun taber sig

For at fremhæve Anettes flotte, kvindelige former vælger stylisten en slå om-kjole i blød jersey, der falder godt og tungt om skikkelsen. Den er fra Ilse Jacobsen. Kjolen kan bindes mere eller mindre stramt, så når Anette bliver endnu slankere, kan hun stadig bruge kjolen.

 

En cardigan af mærket Sandwich i en klar grøn farve giver lidt kant og understreger alle kjolens grønne nuancer. Anette er rigtig glad for farver, så både kjole og cardigan falder i hendes smag. Og nu er dagens glade model klar til at komme hjem og få familiens reaktioner.

 

Er du vores næste nye kvinde?

Har du også lyst til at få hjælp af eksperterne? Og er du villig til at lægge din nye, smarte stil i deres hænder? Så skriv et par ord eller send os en mail om dine problemer til:

 

Forandring Fryder, Hjemmet,
Hellerupvej 51, 2900 Hellerup
eller red@hjemmet.dk

 

Husk at skrive din adresse og dit mobilnummer, giv os din alder, højde og tøjstørrelse og vedlæg et portrætfoto + et foto i hel figur. Måske bliver du en af de heldige, der vinder en forkælelsesdag med Hjemmets eksperter.

 

Tekst: Birgit Kaarvig
Foto: Pia Burmølle Hansen
Publiceret: 13-09-2015
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri