Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Dejlige Daisys fantastiske forvandling

Forandring Fryder
Daisy fra Vanløse går hjemme på barselsorlov med familiens andet barn, så hun har ikke så meget tid til sig selv for tiden. Da hun desuden har haft et virkelig seriøst vægttab på 60 kg, trænger hendes garderobe i den grad til noget nyt.

Med en helt fantastisk hårfarve fra naturens hånd, lysende grønne øjne og en tøjstørrelse 42 er det svært at se problemet. Men 30-årige Daisy skal begynde helt forfra, for hun har været overvægtig hele sit liv. Først for nylig har hun tabt 60 kg, så det med at vælge og vrage i tøjbutikkerne er en helt ny fornemmelse for hende.

 

Daisys store passion ud over børnene og manden er bowling, som hun spiller på professionelt plan. Hun fortæller, at hemmeligheden ved at være en god spiller ligger i den mentale træning, fordi man skal kunne koncentrere sig 100 % og lukke alt andet ude.

 

For tiden ligger bowlingkuglerne dog stille, for hun er på orlov med sin 5 måneder gamle baby. Men Daisy skal snart i gang igen med jobbet som ejendomsadministrator og træningen i bowlingklubben. Daisy meldte sig til Forandring fryder, for „nu måtte der altså ske noget". Og det gjorde der så...

Annonce

Naturlig hårfarve

Daisys kraftige hår har en smuk rød tone, og Nadia fra salon CHA CHA CHA på Frederiksberg valgte at bevare nuancen uden toner eller striber af nogen art. Det er synd at lave om på noget, som er perfekt. Til gengæld klipper hun en ultrasmart frisure, hvor håret både kan glattes med en føntørrer og et glattejern og krammes op i krøller med en krøllecreme og en softstyler på føntørreren.

 

Underhåret i nakken klippes helt kort for at give fylde, og overhåret klippes i page med en flot runding. Ifølge Nadia vokser håret meget harmonisk ud ved sådan en klipning og behøver derfor ikke at klippes så ofte. Foran beholder hun en god længde, næsten skulderlangt, hvor håret er længst. Da Daisy ser håret bagfra og fra siden i spejlet, er hendes kommentar: „Det er jo vildt". Og frisuren er ganske rigtigt vildt flot til hende.

Glimt i de grønne øjne

Kirstine, som er makeupartist hos CHA CHA CHA, starter med at lægge en primer på Daisys hud, så den er parat til makeuppen. Daisy har en naturligt flot teint, lys med fregner. Derfor lægger Kirstine en lys makeup med ganske lidt concealer for at dække ujævnheder og derefter en foundation og et strejf af løs pudder. For at give glød får Daisy solskinspudder på kindbenene.

 

Ved kæbebenet lægger Kirstine en mørk skygge for at gøre kæben skarpere. Kindbenene får lidt gloss med en stor pensel, og på øjenlågene lægges lys pudder, så øjenskyggen holder bedre. Daisys lyse øjenbryn tegnes op med en lys brun skygge. På øjenlågene lægges en blommefarvet/lilla skygge yderst og op til globelinjen samt en anelse ind under øjet. Inderst lægges en lys grålilla skygge.

 

For yderligere at understrege kindbenene børstes de med perlemorsblush. Vipperne dækkes med sort mascara, og læberne får koralfarvet lipgloss.

 

„Hold da op", siger Daisy, da hun ser sig selv med sminken. Hun plejer slet ikke at bruge makeup, så forskellen er til at få øje på. 

Kjolen fremhæver de flotte ben

Efter sit store vægttab er Daisy blevet en størrelse 42 og kan derfor passe det meste, men hun har svært ved at finde ud af, hvad der klæder hende. Med den nye frisure må stilen gerne være lidt rå. Vi går på jagt efter en kjole med et spændende og farverigt mønster og en pasform, som ikke afslører overarme og mave. Daisy har slanke ben, så derfor er en kort kjole et rigtig godt valg til hende – til gengæld er hun bred over hofterne, så de må gerne skjules af kjolens vidde.

 

Vi finder løsningen i en kort silkelignende kjole fra St-Martins med rynkeeffekt under barmen og en stor udskæring med en elegant lille krydsdetalje. Ud over den en lang cardigan med ekstra lange sider og bindebånd bagpå. For at gøre Daisy højere og slankere at se på er et par høje støvler prikken over i'et. Da Daisy stiller op til den afsluttende fotografering, er hun næsten ikke til at kende igen – og dog. Smilet og den fantastiske hårfarve er heldigvis uforandret...

 

Fra Hjemmet nr. 09/2012

Er du vores næste nye kvinde?

Er du vores næste nye kvinde? Har du også lyst til at få hjælp af eksperterne? Og er du villig til at lægge din nye, smarte stil i deres hænder? Så skriv et par ord eller send os en mail om dine problemer med at finde din stil til Forandring fryder, Hjemmet, Hellerupvej 51, 2900 Hellerup eller fagred@hjemmet.dk

 

Husk at skrive din adresse og telefonnummer, giv os din alder, højde og tøjstørrelse og vedlæg et portrætfoto + et foto i hel figur. Måske bliver du en af de heldige, der vinder en forkælelsesdag med Hjemmets eksperter.

 

VIGTIGT: Du skal selv skrive til os. Selv om det er utrolig sødt tænkt, kigger vi slet ikke på de kvinder, der bliver foreslået af mødre, veninder, døtre, sønner, mænd eller kærester. Vi er nemlig nødt til at være sikre på, at den, der sender ind, også har lyst til at optræde i Hjemmet.

Tekst: Birgit Kaarvig
Foto: Pia Burmølle Hansen
Publiceret: 07-02-2013
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri