Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Er du en kvinde i DIN bedste alder?

Forandring Fryder

Er du 60+, lever livet fuldt ud, har gode historier at fortælle og ikke bange for at prioritere dig selv? Så er du måske en af dem vi søger til L'Oréal Paris' nye testpanel til kampagnen 'Din bedste tid er nu', som med hudplejeserien Age Perfect og hårfarven Age Perfect by Excellence har fokus på kvinder i netop din målgruppe.

Udgangspunktet
Med udgangspunkt i fire kvinder som bryder med den konventionelle opfattelse af kvinder på 60+, og som ikke lader sig begrænse i deres arbejdsliv, fritid eller nye forhold, eller blot har en skøn hobby og andre gode oplevelser, de har lyst til at dele, skal testpanelet være med til at udbrede kendskabet til L'Oréal Paris' hudplejeserie Age Perfect samt hårfarven Age Perfect by Excellence.

Omsat til praksis betyder det, at testpanelet ved hjælp af en række interviews, 3-4 filmoptagelser og test af cremer og hårfarvning hjemme skal danne baggrund for en serie af advertorials (redaktionelle annoncer) i Hjemmet og på hjemmet.dk. Som tak kvitterer vi selvfølgelig med lækre goodiebags med L'Oréal Paris produkter, som du kan nyde mange måneder frem. 

Annonce

Hudplejeserien Age Perfect og hårfarven Age Perfect by Excellence fra L'Oréal Paris giver din hud fornyet glød oggør dit hår smukt at se på igen. 

Vil du være med?

Har du lyst, eller kender du nogen, som synes det kunne være sjovt at deltage i vores testpanel, er lidt til den ekstroverte side og har masser af humor, så send en mail til ageperfect@hjemmet.dk senest den 24. januar. Vedhæft gerne et billede og lidt information om dig selv som fx hvad du laver til daglig, lidt om dine hobbys eller andre sjove ting du har kastet dig i lag med på det seneste.
Det bliver sjovt - vi håber, vi ses

Publiceret: 07-01-2016
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge