Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Ann fandt sine feminine sider

Forandring Fryder
Normalt går Ann altid i sportstøj eller andet praktisk tøj, for med et job som pædagog er høje hæle og fikse kjoler ikke hverdagstøj. „Forandring fryder“-holdet fandt Anns feminine sider og gjorde hende til en helt ny kvinde.

 Ann Madsen før sin forvandling

Ann Madsen før sin forvandling

47-årige Ann Madsen fra Møn var godt træt af sit krusede hår og triste hårfarve og syntes, at garderoben var blevet for kedelig. Så hun skrev til „Forandring fryder“ for at få lidt råd og vejledning. Vi mødte hende i Næstved til en spændende dag hos frisør, kosmetolog og stylist. Ann bor på landet med sin mand og to sønner og arbejder på den lokale skole som pædagog. Hendes garderobe består mest af sportstøj, og når håret bliver for langt, klipper manden en bid af. Det er både godt, billigt og praktisk, men ikke optimalt. I sin fritid er Ann kreativ og nørkler med strikketøj, decoupage og forandringer i hus og have. Hun spiller badminton for at holde sig i form, og ferierne tilbringes med familien i autocamperen.

Annonce

 

 

VÆK MED KRØLLERNE

 

Ann har krøllet – ja, nærmest kruset – hår, som absolut ikke vil andet end at krølle. Men et glattejern kan gøre underværker. For at lave en total forandring på Ann vælger Louise fra salon Cleopatra i Næstved at style Anns hår helt glat – vel vidende at dagen efter vil det være krøllet igen. Louise klipper 5 cm af længden for at slippe af med de slidte spidser, og så klipper hun etager i håret for at lette det. For at understrege Anns flotte mørke teint farver hun håret brunt og giver det liv med lyse og mørke striber i samme nuance. For at få håret til at sidde og for at skåne det, når det føntørres og glattes, bruger Louise først en volumenspray og derefter en varmebeskyttende, genopbyggende creme fra Kérastase. Ann er begejstret for sin nye frisure og flotte hårfarve, men kan næsten ikke kende sig selv uden krøller. „Det er da en vild forskel,“ siger hun. 

 

 

TIPS TIL AT FREMHÆVE ØJNENE

Lisete fra Carpe Diem er vant til at holde makeupkurser, så Ann får rigtig god vejledning fra start til slut. Klinikken arbejder med mineralprodukter fra Jane Iredale. Ann har en næsten fejlfri hud, så Lisete lægger kun foundation for at få en helt jævn hudtone. Derefter børster hun let med mineralpudder. Pudderets farve er vigtig – den skal være præcis som hudens egen tone. Ann har flotte, markerede kindben fra naturens hånd, og de fremhæves ved at lægge en mørk skygge under kindbenene. Rouge lægges på fra „æblekinderne“ og skråt op mod tindingen. Lisete vælger en lilla øjenskygge til Anns øjne. Først en helt lys med perlemor, som lægges på hele øjenlåget, helt op under øjenbrynene (øjenbrynene blev rettet og farvet hos frisøren). Derefter en mørk, lilla skygge i globelinjen. Anns øjne sidder lidt tæt – når de fremhæves med eyeliner, skal den derfor kun tegnes fra pupillen og ud mod øjenspidsen. Eyelineren tegnes helt inde ved vippekanten både foroven og forneden. Vipperne får sort mascara, og læberne tegnes op med en læbeblyant og en gammelrosa lipgloss. „Hvor er det flot!“ siger Ann, da hun til slut får lov at se sig selv i spejlet.

 

 

Ann er glad for farver, og der er et godt udvalg af tøj i alle modefarverne hos Anastasija i Næstved.

 

FEMININ I KJOLE  

 Farver klæder Ann. Hun har en misundelsesværdig brun teint, også om vinteren, så hun kan bære næsten alle farver. Det danske tøjfirma Du Milde laver spændende kjoler med små feminine detaljer – stylisten fandt en mønstret jerseykjole med søde, hæklede rosetter på ærmerne til Ann (den kan bl.a. fås i webbutikken anastasija.dk til 999 kr.). Et hoftebælte til 199 kr. fremhæver figuren, så den løse kjole holdes på plads. Kjolen kan enten styles til fest som på billederne med tynde strømper, høje hæle og en taske i imiteret skind til 399 kr. Eller den kan bruges til hverdag med gamacher, jeans eller tykke strømper under. Efter en hel dag i fotografens søgelys stiller en storsmilende og meget forandret Ann op til den afsluttende fotografering på Café Vivaldi i Næstved. Vi ville gerne have været fluer på væggen, da Ann vendte hjem til familien på Møn for at høre deres reaktion, men det må vi tænke os til…

 

Fra Hjemmet nr. 49/2011

Er du vores næste nye kvinde?

Er du vores næste nye kvinde? Har du også lyst til at få hjælp af eksperterne? Og er du villig til at lægge din nye, smarte stil i deres hænder? Så skriv et par ord eller send os en mail om dine problemer med at finde din stil til Forandring fryder, Hjemmet, Hellerupvej 51, 2900 Hellerup eller fagred@hjemmet.dk

 

Husk at skrive din adresse og telefonnummer, giv os din alder, højde og tøjstørrelse og vedlæg et portrætfoto + et foto i hel figur. Måske bliver du en af de heldige, der vinder en forkælelsesdag med Hjemmets eksperter.

 

VIGTIGT: Du skal selv skrive til os. Selv om det er utrolig sødt tænkt, kigger vi slet ikke på de kvinder, der bliver foreslået af mødre, veninder, døtre, sønner, mænd eller kærester. Vi er nemlig nødt til at være sikre på, at den, der sender ind, også har lyst til at optræde i Hjemmet.

Tekst: Birgitte Kaarvig
Foto: Pia Burmølle Hansen
Publiceret: 02-02-2012
Pin it

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri