Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fra gråt til flot

Forandring Fryder
Ulla fra Rødovre er folkeskolelærer og vælger altid praktisk tøj, som passer til jobbet. Håret er blevet lidt gråt og trist, og Ulla har så meget lyst til, at der skal ske noget, at hun giver både frisør og stylist helt frie hænder til en foryngelseskur.

46-årige Ulla Heise skrev til Forandring fryder: "Jeg køber altid tøj, som ligner noget, jeg har i forvejen, og jeg mangler inspiration til hår og makeup". Da vi valgte Ulla som månedens model, måtte hun tage en fridag. Hun byttede med glæde en dag i folkeskolen ud med en dag i forkælelsens tegn. Ulla underviser i matematik samt natur og teknik i folkeskolen, og det er fag, som kræver en del forberedelse.

 

I fritiden går hun til pilates, strikker og laver andet håndarbejde, og så har hun og manden fået en tidskrævende last: Filmserier! Ulla er mor til to teenagere, men det er især hendes 14-årige datter og manden, der er spændt på dagens forandring.

Marokkanske mirakler

Regitze fra Stuhr farver Ullas hår i en tone, som ligger meget tæt op ad hendes naturlige farve. Som en effekt lægger hun en lilla refleks i pandehåret ved den skrå sideskilning. Refleksen gør, at når lyset falder i håret, så ses den dybt lilla auberginefarve flot og effektfuldt. Ulla har ladet håret vokse, og det er længe siden, hun har været korthåret. Derfor er hun glad for Regitzes forslag til en klipning: En korthårsfrisure, hvor der stadig er lidt længde på det øverste hår.

Annonce

 

Frisuren kræver føntørring og lidt voks, gerne på spray. Regitze klipper godt ind i Ullas tykke hår, så det kan falde naturligt. Ulla får en hårkur, som lukker hårene, så farven gøres mere holdbar. Og så har Regitze et mirakelmiddel, der sælges i salonen, nem føntørring og lidt voks, gerne på spray. Regitze klipper godt ind i Ullas tykke hår, så det kan falde naturligt.

 

Ulla får en hårkur, som lukker hårene, så farven gøres mere holdbar. Og så har Regitze et mirakelmiddel, der sælges i salonen, nemlig marokkansk olie, som giver glans og fugt til håret. Hun krammer en anelse olie i det våde hår inden stylingen med føntørrer. Da Ulla ser det færdige resultat af klipning og farvning, er der ingen tvivl: "Dette her er altså stærkt vanedannende" siger hun begejstret.

Makeup med wauw-effekt

Sascha fra Stuhr tager sig af makeuppen. Ulla har markante, flotte øjenbryn, der er kraftige og mørke, så Sascha begynder med at rette dem let, så de buer regelmæssigt over øjet. Herefter lægger hun concealer omkring øjnene for at fjerne alle mørke områder. Huden i ansigtet børstes let med foundation i pudderform. Fordelen ved en pudderfoundation er ifølge Sascha, at man kan lægge lag på lag uden at komme til at se malet ud.

 

Kindbenene børstes let med en pudderrouge. Øjenbrynene males op med en mørk brun skygge, som er meget tæt på den naturlige farve. På øjenlågene lægges først en lys skygge som bund. En støvet grå tegnes ved globelinjen og trækkes op til brynet i siderne. Sascha lægger en grålilla skygge i øjenkrogen. Der lægges eyeliner helt tæt ind til vippekanten foroven og forneden.

 

Vipperne får sort mascara i flere omgange, og til sidst dækkes læberne af en koralfarvet glosh. "Wauw, det var da utroligt", er Ullas kommentar, da makeuppen er lagt. Resten af holdet er helt enige.

 

Heldigt udsalgskup

Normalt går Ulla mest i ret anonymt tøj. Men hun skal ikke regne med at gå ubemærket forbi i de nye, seje jeans fra Diesel, den eksklusive læderjakke og den feminine bluse. Stylisten vælger at fremhæve Ullas rå side, fordi håret også gør det. Ulla bruger str. 38 både foroven og forneden og har en flot skikkelse, som fortjener at blive vist frem: En god push up-bh og en feminin slå om-bluse med V- udskæring og store bindebånd i den ene side fremhæver barmen og den slanke talje.

 

Skindjakken skal stå åben og understrege det skødesløse og afslappede look. Normalt ville stylisten gå langt uden om en skindjakke af mærket Day til 4.000 kr., men med en rabat på 70% blev den pludselig interessant. For selv om 1.200 kr. stadig er mange penge, er det en jakke, som Ulla kan have glæde af i rigtig mange år. Og jo mere slidt den bliver, jo flottere vil den se ud. Vi tror bestemt, at selv den 14-årige datter vil synes, at mor ser ret o.k. ud efter dagens anstrengelser.

 

Fra Hjemmet nr. 13/2012

Er du vores næste nye kvinde?

Er du vores næste nye kvinde? Har du også lyst til at få hjælp af eksperterne? Og er du villig til at lægge din nye, smarte stil i deres hænder? Så skriv et par ord eller send os en mail om dine problemer med at finde din stil til Forandring fryder, Hjemmet, Hellerupvej 51, 2900 Hellerup eller fagred@hjemmet.dk

 

Husk at skrive din adresse og telefonnummer, giv os din alder, højde og tøjstørrelse og vedlæg et portrætfoto + et foto i hel figur. Måske bliver du en af de heldige, der vinder en forkælelsesdag med Hjemmets eksperter.

 

VIGTIGT: Du skal selv skrive til os. Selv om det er utrolig sødt tænkt, kigger vi slet ikke på de kvinder, der bliver foreslået af mødre, veninder, døtre, sønner, mænd eller kærester. Vi er nemlig nødt til at være sikre på, at den, der sender ind, også har lyst til at optræde i Hjemmet.

Tekst: Birgit Kaarvig
Foto: Pia Burmølle Hansen
Publiceret: 07-03-2013
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri