Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Hanne blev flot og feminin

Forandring Fryder
Hanne Pedersens store skræk er at virke konet. Derfor går hun altid i stramme jeans og en bluse. Men hun havde lyst til forandring, så hun blev glædeligt overrasket, da Forandring fryder-teamet fremhævede hendes feminine sider.

Hanne fra Ringsted er i starten af 40'rne og har været overvægtig i en stor del af sit voksne liv. Det er umuligt at se, at Hanne indtil for 3 år siden var 50 kg tungere, for det er ved hjælp af hård træning i flere timer hver dag lykkedes hende at få strammet både mave og overarme op.

 

Efter at have snuset til skrædderfaget er det hende, vennekredsen går til, når der skal lægges bukser op eller sys børnetøj, puder og havehynder. For Hanne, som for tiden er jobsøgende, er en meget kreativ pige, som gerne sidder ved symaskinen. Bemærk f.eks. Hannes kreative reparation: en baglomme fra et par gamle jeans dækker over et hul på de jeans, hun ankommer i.

 

Hanne er mor til en aktiv 9-årig dreng og tilbringer en del af fritiden sammen med kæresten. De er bl.a. med i Madbiksen, en spiseklub i Ringsted medborgerhus, hvor man for kun 50 kr. får dagens ret og dessert. Den lave pris skyldes, at medlemmerne skiftes til at lave maden til hinanden. Hanne er fast læser af Hjemmet, som cirkulerer i hendes familie. Hun har kun afsløret for de nærmeste, at hun er valgt som månedens model, så hun er spændt på at høre familiens reaktion, når de ser bladet.

Annonce

Vild med krøllerne

Anne-Mette fra salon Vogue i Ringsted er begejstret for Hannes naturkrøller og klipper en frisure, som letter håret og får krøllerne op på hovedet. Der ryger en del af længden i nakken, men til gengæld får forhåret lov at være langt, så der kommer en skrå linje fra nakken og frem. Hannes hår er gyldent med et svagt rødligt skær, men for at give ansigtet mere karakter farver Anne-Mette fra Vogue håret et par toner mørkere med en skyllefarve.

 

Refleksstriber i helt lyst og let kobberfarvet giver masser af liv. Pandehåret klippes skråt, og til den afsluttende styling får pandehåret en glattecreme og en tur med fladjernet, mens resten af håret får en støttende krøllecreme og krammes og krølles under tørringen med softstyleren. Begge hårprodukter er fra Redken. – Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg ville se så godt ud med mørkt hår, er Hannes kommentar til det færdige resultat.

Naturlig glød

Anne-Mette fra Vogue lægger en meget naturlig makeup på Hanne. Hun starter med at dække pletter og ujævnheder med concealer, og derefter lægges et tyndt lag flydende foundation med en svamp. Perlemorspudder på kindben og pande giver glød. Anne-Mette vælger lyse brune nuancer til øjenmakeuppen, for at den skal virke blid og feminin. Først dækkes øjenlåget af en helt lys skygge. Derefter lægges en mørkere brun i globelinjen og i en trekant yderst på øjenlåget.

 

Hun maler med eyeliner lige over vipperne foroven og lige under vipperne forneden fra øjenspidsen og halvt ind mod øjenkrogen. Øjenbrynene fremhæves med en børste med svagt brun skygge. De lange vipper får sort mascara og kindbenene en let rouge. Læberne fremhæves med en lysebrun gloss. – Wauw, det er flot, siger Hanne, da hun omsider får set sig selv i spejlet.

Feminin med kant

 

Stylisten fik ret frie hænder til at finde tøj til Hanne. Hun var frisk på det hele, undtagen noget i orange... Hanne vil for alt i verden ikke virke konet. I mange år har hun været henvist til store størrelser i tern og blomster, så den slags mønstre skal man ikke proppe Hanne i. Et lyst sæt med stramme leggings og en løs, lang skjorte uden ærmer var derimod noget helt nyt for den seje jeanspige. Hertil en kort, taljeret jakke med rå detaljer, som giver talje og facon uden at ødelægge de lange linjer.

 

Et koralfarvet tørklæde giver det feminine sæt lidt kant og kontrast... Det er en høj, flot og feminin pige, der stiller op til fotografering i forårssolen foran kirken i Ringsted i et sæt tøj, som hun aldrig selv ville have valgt. Vi hører siden hen, at både tøj og frisure også faldt i kærestens smag. Så alle er glade!

 

Fra Hjemmet nr. 21/2012

Er du vores næste nye kvinde?

Er du vores næste nye kvinde? Har du også lyst til at få hjælp af eksperterne? Og er du villig til at lægge din nye, smarte stil i deres hænder? Så skriv et par ord eller send os en mail om dine problemer med at finde din stil til Forandring fryder, Hjemmet, Hellerupvej 51, 2900 Hellerup eller fagred@hjemmet.dk

 

Husk at skrive din adresse og telefonnummer, giv os din alder, højde og tøjstørrelse og vedlæg et portrætfoto + et foto i hel figur. Måske bliver du en af de heldige, der vinder en forkælelsesdag med Hjemmets eksperter.

 

VIGTIGT: Du skal selv skrive til os. Selv om det er utrolig sødt tænkt, kigger vi slet ikke på de kvinder, der bliver foreslået af mødre, veninder, døtre, sønner, mænd eller kærester. Vi er nemlig nødt til at være sikre på, at den, der sender ind, også har lyst til at optræde i Hjemmet.

Tekst: Birgit Kaarvig
Foto: Pia Burmølle Hansen
Publiceret: 02-05-2013
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge