Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Det korte, mørke hår gør Helle et par år yngre, og makeuppen får hendes kønne, mørke øjne til at stråle.

Helle gik fra blondine til brunette

Forandring Fryder
Helle fra Greve havde en herlig dag i København, og hun så flere år yngre ud, da dagen var slut. Hun ankom med lyst hår og tog hjem som brunette, og undervejs fik hun mange gode tip – især om makeup.

Helle Sachmann på 52 år havde taget en fridag fra sit job som servicekonsulent hos Nets. Eller en rigtig fridag blev det måske ikke, for Helle synes, det er hårdt at arbejde som fotomodel. Men det var helt sikkert indsatsen værd, for det var en meget tilfreds og forandret Helle, vi tog afsked med efter en lang "arbejdsdag".

 

Helle er mor til to teenagere, og når hun ikke er sammen med børnene, dyrker hun lidt motion, især løb og zumba. Ellers er det læsning, biografture og rejser til Europas storbyer, som optager hendes tid.

Fra lys til mørk

Helle farver ofte håret mørkere om vinteren, men så mørk en farve, som Regitze fra Stuhr vælger, har hun aldrig prøvet før. For at bløde den mørke farve lidt op lægger Regitze diskrete, karamelfarvede striber i forhåret. Hun bemærker også, at det lange hår i nakken gør Helles ansigt og hals bredere, så hun klipper en kort fyldig nakke med længere pandehår. Det hele bliver stylet, så frisuren virker pjusket, og det er lige noget for Helle, som godt kan lide, når håret ser lidt tilfældigt ud.

Annonce

 

Stuhr bruger farver uden ammoniak, så efterbehandlingen er vigtig, hvis farven skal holde. Regitze bruger produkter til farvet hår fra den eksklusive Shu Uemura-serie. For at få hold på håret bruger hun en teksturspray, som er noget af et vidundermiddel. Regitze retter også Helles øjenbryn og farver dem sorte for at fremhæve de flotte mørke øjne. Det er en meget tilfreds model, der forlader salonen.

Masser af gode fif

Daniela fra Complete Me i Badstuestræde i København står for makeuppen. Hun bruger udelukkende produkter fra Tromborg. Først får Helles ansigt fugt med en antirynkecreme. Herefter smøres concealer på alle mørke punkter i ansigtet samt i indre og ydre øjenkrog for at lysne.

 

Daniela masserer nu Vanilla Mineral Foundation ind i huden med en stor børste for at give huden glød. Helle lægger hovedet på skrå, og Daniela tegner en bue under kindbenene med Vintage Blush. Samme blush lægges på øjenlåget i globelinjen.

 

Øjenskyggen Eye Power i farven mauve lægges på nederste del af øjenlåget. På øverste del lægges farven velvet. Den lægges også under de nederste øjenvipper fra øjenspidsen og halvt ind mod øjenkrogen. Daniela lægger en tynd, våd eyeliner lige over vippekanten foroven. For at eyelineren ikke skal virke for hård, lægger hun en sortgrøn øjenskygge i farven autumn alleryderst i øjenkrogen oven på eyelineren.

 

Øjenbrynene fremhæves med en øjenbrynsblyant og børstes med browfix. Læberne males med Lipstick Jumbo i farven 02. Den flotte makeup har dels gjort Helle yngre at se på og dels givet ansigtet mere karakter. De mørke øjne stråler.

Fra bukser til blondekjole

Helle meldte sig egentlig til Forandring fryder for at få gode råd angående sin tøjstil. Men Hjemmets team kan berolige Helle med, at hun allerede har godt fat i den rigtige stil. Helle er en stor pige, men kiloene er ulige fordelt, idet hun er et par numre større foroven end forneden. Så et par stramme bukser med en flot lang tunika, som går ned over bagdelen, er det klædeligste til hende.

 

En stor pige som Helle bør desuden gå med store smykker. Og det passer også Helle godt. Men hun er også frisk på at prøve lidt nyt. Det bliver til en dueblå blondekjole med en løs cardigan over og hertil et par højhælede sko i samme nuance som kjolen. Et stort halssmykke og et kæmpestort ur fuldender sættet.

 

Fra Hjemmet nr. 9/2013

Er du vores næste nye kvinde?

Er du vores næste nye kvinde? Har du også lyst til at få hjælp af eksperterne? Og er du villig til at lægge din nye, smarte stil i deres hænder? Så skriv et par ord eller send os en mail om dine problemer med at finde din stil til Forandring fryder, Hjemmet, Hellerupvej 51, 2900 Hellerup eller fagred@hjemmet.dk

 

Husk at skrive din adresse og telefonnummer, giv os din alder, højde og tøjstørrelse og vedlæg et portrætfoto + et foto i hel figur. Måske bliver du en af de heldige, der vinder en forkælelsesdag med Hjemmets eksperter.

 

VIGTIGT: Du skal selv skrive til os. Selv om det er utrolig sødt tænkt, kigger vi slet ikke på de kvinder, der bliver foreslået af mødre, veninder, døtre, sønner, mænd eller kærester. Vi er nemlig nødt til at være sikre på, at den, der sender ind, også har lyst til at optræde i Hjemmet.

Tekst: Birgit Kaarvig
Foto: Pia Burmølle Hansen
Publiceret: 06-02-2014
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri