Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Karin havde en sjov dag og fik en flot forandring

Forandring Fryder
Karin fra Fredericia har haft den samme frisure i mange år, og makeuppen lægger hun altidpå samme måde. Hun skrev til Forandring fryder, at det kunne være sjovt at blive en ny kvinde – og sjovt blev det, for Karin har et smittende humør og er konstant ved at flække af grin!

Den 65-årige Karin Poulsen fra Fredericia er en hyperaktiv efterlønner. Med to børn og 5 børnebørn i byen er der tit bud efter hende, hvis hun ellers har tid... Karin går til gymnastik, passer hus og have, cykler og går lange ture. Turene går hun især med onsdagsveninderne, som altid kombinerer en lang, god travetur med en afsluttende kop kaffe og hygge.

 

Onsdagspigerne lægger penge i en kasse og inviterer mænd og kærester med på en udlandstur i ny og næ. Da vi mødte Karin, stod der en Prag-tur på programmet.

Frisk på forandring

Karin var meget åben for forandring med hensyn til håret og farven. Katarina fra Sax fik frie hænder og valgte en klædelig, pjusket kort frisure, som gjorde Karin adskillige år yngre at se på. Pandehåret blev klippet asymmetrisk, og resten af håret blev klippet op i etager og tyndet ud, så det kom til at fylde foroven i stedet for forneden.

Annonce

 

Trods sine 65 år er Karin næsten ikke gråhåret, men har en naturlig mørk blond farve. Men med et humør som Karins er en festligere hårfarve på sin plads! Katarina farver en mørk kant hele vejen rundt. Resten af håret farves i en varm brun nuance, og på toppen lægges mandelfarvede reflekser. Da Karin har en mørk hudtone, kan hun sagtens bære farverne.

 

Når Karin selv skal sætte håret, skal det bare føntørres med hovedet nedad. Katarina styler frisuren med en føntørringscreme, som giver hold på det hele. Hun varmer lidt voks i hænderne og former små totter af håret for at få det til at pjuske. Mens Karin sidder med farven i håret, får hun rettet og farvet sine øjenbryn. Det betyder meget for det færdige udseende, at øjenbrynene også er mørke, når håret er det. – Det er smart med pandehåret, siger Karin tilfreds, da vi forlader salonen. 

Makeup til moden hud

Det er Kristine fra Matas i Gothersgade i Fredericia, som lægger makeup på Karin. Hun arbejder fortrinsvis med produkter fra Lancôme. Først lægges primer i et jævnt lag på ansigtet for at få makeuppen til at holde. Herefter lægger Kristine foundation på med en børste. Hun vælger en farve, som ligger så tæt som muligt på Karins egen hudtone. Herefter et let lag pudder. Kindbenene får blush for at give ansigtet glød.

 

På øjenlågene lægges en lys kitfarvet skygge som bund, og yderst på øjenlåget lægges en mørkere kitfarvet skygge. De to farver tones sammen. Langs vippekanten foroven og forneden lægges sort eyeliner fra midt på øjenlåget og ud til øjenspidsen. Vipperne males med Lancômes nye mascara "Hypnose Star" i sort.

 

Karin går aldrig nogen steder uden læbestift, og den lette orange farve er god til hende. – Hov hvem er det? udbryder Karin, da hun omsider får et spejl og kan se resultatet. 

Et smart sæt

Karin har lange, flotte ben og en harmonisk figur, så hun kan bruge det meste tøj. Valget falder på en eksklusiv, lang, limefarvet cardigan fra C'arla du Nord og et par stramme sorte bukser med elastan, som er behagelige at have på. Cardiganen har en god længde, der skjuler maven. Et stort tørklæde i mange grønne nuancer med en anelse lime i giver hele sættet et løft. Et stort, groft halssmykke er prikken over i'et. Vi fandt det hele hos Flair i Fredericia.

 

– Det ville jeg aldrig selv have valgt, siger Karin, og så har vi opnået det, som var meningen: Vi har rykket lidt ved de indgroede vaner og åbnet Karins øjne for en anden tøjstil. Det er sjældent, at fotografen har så smilende en model til de afsluttende fotos – faktisk er både Karin og fotografen ved at flække af grin, men det lykkes da omsider at få taget nogle brugbare billeder, som viser den nye kvinde!

 

Fra Hjemmet nr. 49/2012

Er du vores næste nye kvinde?

Er du vores næste nye kvinde? Har du også lyst til at få hjælp af eksperterne? Og er du villig til at lægge din nye, smarte stil i deres hænder? Så skriv et par ord eller send os en mail om dine problemer med at finde din stil til Forandring fryder, Hjemmet, Hellerupvej 51, 2900 Hellerup eller fagred@hjemmet.dk

 

Husk at skrive din adresse og telefonnummer, giv os din alder, højde og tøjstørrelse og vedlæg et portrætfoto + et foto i hel figur. Måske bliver du en af de heldige, der vinder en forkælelsesdag med Hjemmets eksperter.

 

VIGTIGT: Du skal selv skrive til os. Selv om det er utrolig sødt tænkt, kigger vi slet ikke på de kvinder, der bliver foreslået af mødre, veninder, døtre, sønner, mænd eller kærester. Vi er nemlig nødt til at være sikre på, at den, der sender ind, også har lyst til at optræde i Hjemmet.

Tekst: Birgit Kaarvig
Foto: Pia Burmølle Hansen
Publiceret: 14-11-2013
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge