Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Oldemor med stil

Forandring Fryder
Mette fra Løgstrup er 65 år og allerede oldemor. Hun skrev til Forandring fryder for at få hjælp til hår, makeup og tøjstil. Efter dagens anstrengelser gik hun hjem som en helt ny kvinde.

Trods sine kun 65 år er Mette Bjørnlund fra Løgstrup allerede oldemor til et (og snart to!) oldebørn. Hun er netop blevet pensionist og nyder at have tid til sine tre børn, ni børnebørn og altså snart to oldebørn. Desuden er hun aktiv i sin beboerforening, ligesom hun er en flittig gæst i det lokale fitnesscenter og går lange ture med sin lille hund.

 

Med opbakning fra sin datter meldte hun sig til Forandring fryder. Så vi inviterede Mette til Viborg, hvor frisøren hos Poul M stod klar fra morgenstunden.

Grå lokker holder 

Da vi mødte Mette, havde hun halvlangt gråt hår og ville helst ikke have klippet for meget af. Det tog dog ikke frisøren, Mette, ret lang tid at overbevise vores Mette om, at en kortere frisure ville være meget bedre til hende. Til gengæld ville frisøren ikke lave om på Mettes flotte, stålgrå nuance. Så hun vaskede det i en specialshampo, der trækker det gule ud af håret. Det gav lige Mettes lokker et ekstra pift.

Annonce

 

Frisøren skærer Mettes hår med kniv, så det kommer til at sidde fantastisk flot. For at give frisuren fylde fordeler frisøren gelé i håret og en volumenspray i bunden inden føntørringen. Til sidst glattes håret med et glattejern.

Kulør til kinderne

Mette går altid med makeup, så det var lidt af en udfordring for hende at møde op uden. Derfor får Mette det bedre, efterhånden som Mette fra Poul M får farverne frem i ansigtet.

 

Først dækkes mørke rande og ujævnheder med concealer, og derefter dækkes hele ansigtet med foundation. Der lægges en lys skygge på hele øjenlåget for at løfte. Derefter lægges en endnu lysere skygge helt inde i øjenkrogen for at få øjnene til at virke mere åbne – den lyse skygge tones helt op til øjen-brynet. På globelinjen og yderst på øjenlåget får hun en mørk grå skygge, der trækkes op mod øjenbrynet.

 

Langs vippekanten foroven og forneden males op med en eyeliner. Øjenbrynene børstes med brun farve, og vipperne får sort mascara. For at give glød i kinderne lægges lidt solskinspudder. Læberne males op med en mørk koralfarvet læbeblyant og fyldes ud med en læbestift i mørk koral. Mette er godt tilfreds med resultatet af makeupartistens arbejde.

Figur som en teenager

Det er ikke spor svært at finde tøj til Mette, som har figur som en teenager. Hun bruger størrelse 36, men i hendes alder skal det naturligvis ikke være for ungdommeligt. Vi vil gerne fremhæve Mettes elegante side og går derfor på tøjjagt hos Vanilia i Viborg, hvor der er et kæmpe udvalg af smarte tøjmærker.

 

Hun hopper i en smuk silkekjole med et flot rosa/orange mønster. Indenunder har hun fået et par stramme bukser med masser af stræk, så de er til at holde ud at have på. Taljen understreges af et bredt læderbælte. Lille fikse Mette ser fantastisk ud, da hun stiller op til fotografering på café "For enden af gaden". Mage til oldemor har vi aldrig mødt!

 

Fra Hjemmet nr. 37/2012

Er du vores næste nye kvinde?

Er du vores næste nye kvinde? Har du også lyst til at få hjælp af eksperterne? Og er du villig til at lægge din nye, smarte stil i deres hænder? Så skriv et par ord eller send os en mail om dine problemer med at finde din stil til Forandring fryder, Hjemmet, Hellerupvej 51, 2900 Hellerup eller fagred@hjemmet.dk

 

Husk at skrive din adresse og telefonnummer, giv os din alder, højde og tøjstørrelse og vedlæg et portrætfoto + et foto i hel figur. Måske bliver du en af de heldige, der vinder en forkælelsesdag med Hjemmets eksperter.

 

VIGTIGT: Du skal selv skrive til os. Selv om det er utrolig sødt tænkt, kigger vi slet ikke på de kvinder, der bliver foreslået af mødre, veninder, døtre, sønner, mænd eller kærester. Vi er nemlig nødt til at være sikre på, at den, der sender ind, også har lyst til at optræde i Hjemmet.

Tekst: Birgit Kaarvig
Foto: Pia Burmølle Hansen
Publiceret: 25-07-2013
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri