Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Sådan blev Lene klar til sønnens bryllup

Forandring Fryder
Sønnen skal giftes, og brylluppet holdes i den helt store stil. I stedet for at gå i panik over festtøjet skrev 54-årige Lene til „Forandring fryder“ for at få assistance. Vi mødte hende i Herning, hvor frisør Uppercut tog sig af frisuren og makeuppen – og stylisten fandt et festligt sæt tøj. Så er Lene klar til bryllup!

Lene Aagaard fra Brande har købt skoene og skrevet sangen til sønnens bryllup, men festtøjet og frisuren er hun ikke nået til endnu. Lene er oprindelig selv uddannet frisør, så hun har besluttet, at håret skal sættes op. Men hun er åben for alle muligheder, da hun møder „Forandring fryder“- holdet hos frisør Uppercut i Herning.

 

Lene bor sammen med katten Ricco, som hun efter eget udsagn er helt pjattet med. Hun er netop blevet pensioneret pga. dårlig ryg, så katten, børnebørnene og kæresten (i den rækkefølge!) får nu al hendes tid. Trods ryggen er Lene en frisk pige, som er glad for musik, og hendes store passion er Keld Heick. Er hun trist, sætter hun bare en cd med ham på anlægget.

Op med håret  

Annonce

Diana fra Uppercut i Herning kommer på en svær opgave, da hun skal finde en frisure til Lene. Håret er ikke særlig langt, og det skal både kunne sættes op til festdagen og være flot, når det hænger løst. Hun starter med at rette håret til og klippe ind i etagerne for at få det til at fylde mere. Lenes underhår i nakken er farvet mørkt, og det er ikke til at forandre. I stedet lægger Diana gyldne striber i håret foran, så der ikke er så stor kontrast imellem farverne. Selve opsætningen klares helt enkelt ved at rulle alt det lange, mørke hår i nakken stramt sammen og sætte det fast med masser af hårnåle. Det lyse forhår touperes og trækkes bagud med lak og hårnåle. Det opsatte hår klæder Lenes ansigt, og det giver en spændende effekt, at hun er lyshåret forfra og mørkhåret, når man ser hende bagfra.

  

Det mørke underhår blev samlet i en klassisk opsætning, hvor frisuren holdes på plads af hårnåle og lak. Det lyse forhår er touperet og strøget tilbage, så Lenes ansigt bliver synligt.

Tid til make-up

Det er også Diana fra Uppercut, der tager sig af Lenes festmakeup. Hun bruger gråblå toner til øjenskyggen for at fremhæve Lenes øjne. Diana er vant til at lægge brudemakeup, så Lene er i gode hænder, da hun går i gang med festmakeuppen. Lene bliver ellevild, da hun ser Dianas store sminkekuffert, for hun elsker makeup og bruger selv mange produkter. 

Enkle linjer til Lene

Lene føler sig godt tilpas i sit nye festdress, som ikke er for pyntet, men en tilpas blanding af feminint og råt. Bukserne med mange smarte detaljer af mærket Molly-Jo. Som overdel får Lene en chiffontop med leopardmønster og en bred perlekant i halsudskæringen. Den er fra Fransa. For at give kulør suppleres sættet med en lilla selskabstaske i skind fra Belsac og et bælte i samme farve, der sidder løst om hoften. Det er en meget rolig og selvsikker Lene, der stiller op til den afsluttende fotografering – og hun ser da også rasende godt ud. Også kæresten er yderst tilfreds, da han henter hende, og nu skal Lene på turné. Hun har seks stop på turen, for både veninderne og familien skal se, hvor flot hun er med sit nye look. 

 

Fra Hjemmet nr. 41/2011

Er du vores næste nye kvinde?

Er du vores næste nye kvinde? Har du også lyst til at få hjælp af eksperterne? Og er du villig til at lægge din nye, smarte stil i deres hænder? Så skriv et par ord eller send os en mail om dine problemer med at finde din stil til Forandring fryder, Hjemmet, Hellerupvej 51, 2900 Hellerup eller fagred@hjemmet.dk

 

Husk at skrive din adresse og telefonnummer, giv os din alder, højde og tøjstørrelse og vedlæg et portrætfoto + et foto i hel figur. Måske bliver du en af de heldige, der vinder en forkælelsesdag med Hjemmets eksperter.

 

VIGTIGT: Du skal selv skrive til os. Selv om det er utrolig sødt tænkt, kigger vi slet ikke på de kvinder, der bliver foreslået af mødre, veninder, døtre, sønner, mænd eller kærester. Vi er nemlig nødt til at være sikre på, at den, der sender ind, også har lyst til at optræde i Hjemmet.

Foto: Pia Burmølle Hansen
Publiceret: 10-02-2012
Pin it

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri