Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Yardenas vilde make-over

Forandring Fryder
Yardena på 32 år meldte sig til konkurrencen om at vinde hårprodukter fra Remington samt en makeover af Hjemmets Forandring fryder-team, fordi hun syntes, at hun trængte til ny inspiration. Hun var den heldige vinder – og vi mødte hende på Østerbro i København.

Yardena Jensen fra Dragør er en høj, flot pige på 173 cm med en harmonisk figur. Som så mange andre småbørnsmødre kommer hun altid hjem fra shoppeture med tøj til den 3-årige, mens hun sjældent selv kan finde noget. Men i dag er det Yardenas tur til at være i centrum og blive forkælet med ny frisure, makeup og nyt tøj.

 

Når Yardena ikke er på arbejde i Matas, bruger hun tiden på datteren, vennerne og haven,hvor hun både har drivhus og køkkenhave, og så er hun vild med at gå. Hvert år deltager hun i Eccos Walkathon, som er på enten 6 eller 10 km. 

Masser af etager

Yardena har vundet et glattejern fra Remington, derfor skal hun ikke klippes korthåret. I stedet foreslår Eva fra Zenz på Østerbro at klippe håret skulderlangt, så de gamle spidser kommer helt af, og hun kan starte forfra med etageklip. Hun klipper, så frisuren kan sættes ved at stryge fingrene igennem håret. Ultranemt!

Annonce

 

Zenz er en „grøn“ frisør, hvor produkterne er svanemærkede – og de gode produkter får håret til at skinne. Yardenas nye hår styles ved at bruge glattejernet til to smarte frisurer: glat hår, hvor kun de forreste to totter trækkes tilbage for at åbne ansigtet, samt store bløde krøller. Krøllerne laves også med glattejernet og en god portion hårlak. Hemmeligheden ved den flotte frisure er at lave krøllerne forskellige. Nogle er små og proptrækkeragtige, mens andre er store. Det giver liv i frisuren.

 

Yardena er yderst tilfreds med sin nye klipning og synes, at Eva præcist har ramt den stil, hun gerne vil have.

Mineral-makeup

Makeuppen bliver også lagt hos Zenz på Østerbro med deres egen makeupserie, som hedder „Zenz Organic Products“. De fleste produkter er mineraler i pulverform, som eventuelt røres op med lidt vand for at blive mere intensive. Yardena har en flot teint fra naturens hånd, så huden får et ganske let lag mineralpudder som foundation.

 

For at løfte kindbenene lægges en lys high light skygge, „Mineral Dust“ med glimmer, under øjnene. Samme skygge lægges på øjenlågene som basis. Eva bruger sin hånd som palet, når hun arbejder med mineralerne, så kan farverne tones, som hun ønsker det. Lidt af skyggen gøres våd for at blive fast og lægges på helt oppe under øjenbrynene. Med en spids pensel lægges gråbrun skygge i globelinjen. En endnu mørkere koksgrå skygge gøres våd og bruges som eyeliner og trykkes ind imellem vipperne med en lille pensel. Samme skygge bruges til at tegne Yardenas øjenbryn op med.

 

På kinder og kindben lægges en orange/koralfarvet rouge. Læberne males med en lipgloss, og øjenvipperne får sort mascara. Yardena, som gennem sit arbejde kender alt til makeup, er meget imponeret over resultatet: – Det er et flot arbejde, siger hun.

Klædelig kjole

Østerbrogade i København er fyldt med spændende tøjbutikker, og vi kigger på tøj hos Cohiba. Yardena har flotte lange ben, så en kort kjole er det helt rigtige valg til hende. Vi finder en model med overskæring under barmen, den skjuler maven, som er Yardenas ømme punkt. Normalt går hun ikke i mønstret tøj, så den spraglede kjole af mærket St-Martins lever helt op til ordene „Forandring fryder“. – Jeg kan godt se, at den klæder mig, siger hun, og det må vi give hende ret i!

 

 Det nye skulderlange hår er klippet i usynlige etager, som får håret til at fylde meget. Her er de forreste hårtotter trukket tilbage.

 

Fra Hjemmet nr. 37/2011

Er du vores næste nye kvinde?

Er du vores næste nye kvinde? Har du også lyst til at få hjælp af eksperterne? Og er du villig til at lægge din nye, smarte stil i deres hænder? Så skriv et par ord eller send os en mail om dine problemer med at finde din stil til Forandring fryder, Hjemmet, Hellerupvej 51, 2900 Hellerup eller fagred@hjemmet.dk

 

Husk at skrive din adresse og telefonnummer, giv os din alder, højde og tøjstørrelse og vedlæg et portrætfoto + et foto i hel figur. Måske bliver du en af de heldige, der vinder en forkælelsesdag med Hjemmets eksperter.

 

VIGTIGT: Du skal selv skrive til os. Selv om det er utrolig sødt tænkt, kigger vi slet ikke på de kvinder, der bliver foreslået af mødre, veninder, døtre, sønner, mænd eller kærester. Vi er nemlig nødt til at være sikre på, at den, der sender ind, også har lyst til at optræde i Hjemmet.

Publiceret: 24-02-2012
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge