Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

25 kilo lettere – og med en stor sejr i bagagen

Nyt fra Hjemmet
Mest af alt var det lysten til at være med i et fællesskab, der fik Mette Veng til hovedkulds at kaste sig ud i et vanvidsprojekt. Den 32-årige lærer på Handelsgymnasiet i Holstebro forklarer:
– Sammen med en kollega og en flok elever planlagde jeg ved årsskiftet til 2008 en studietur til Berlin. Min kollega, Søren Christensen, er vild med at løbe og har deltaget i mange maratonløb. Han vidste, at vi ville være i den tyske by under det årlige maratonløb den 28. september, så han foreslog eleverne, at de skulle danne et hold og på 39 uger træne sig op til at løbe med.
Begejstringen var stor, og Mette lod sig smitte.
Annonce

– Det ville jeg da være en del af!
Mette havde tidligere dyrket gymnastik, så uvant med fysisk træning var hun ikke. Men løbe havde hun aldrig nogensinde kunnet.
– Selv når jeg var i min bedste form, kunne jeg end ikke løbe en kilometer, siger hun.
Og nu var det altså nogle år siden, Mette havde været i topform.

Læs resten i Hjemmet i uge 34
Tekst: Ulla Iversen
Foto: Jens Bach
Publiceret: 17-08-2009
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri