Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

3 sjove julefrokostlege

Nyt fra Hjemmet
Hvad er en julefrokost uden sjove julefrokostlege? Knap så sjov, synes vi. Derfor har vi lavet en lille liste over kendte og ukendte julefrokostlege, som du kan tage med til dine julefrokoster.

Pakkeleg med terninger

En klassisk juleleg, hvor alle kan være med. Pakkernes pris fastsættes af værten inden gæsterne kommer til frokosten.

 

Hver deltager donerer 2-3 pakker til legen, hvor det gælder om at slå med terning, for at få en pakke. Legen er delt op i to runder. I første runde går en terning på omgang mellem deltagerne, og her gælder det om at slå en sekser. Når du slår en sekser, må du tage en pakke. Første runde fortsætter, indtil alle pakkerne er fordelt blandt deltagerne.

 

I anden runde bestemmer en person fra legen, hvor lang tid runden skal vare. Dette gøres med et æggeur, som indstilles til et vist antal minutter, som kun personen må kende. Når uret er sat i gang, skiftes deltagerne igen til at slå med terning, men nu må hver deltager stjæle en pakke fra de andre, hver gang vedkommende slår en sekser. Legen slutter, når tiden er gået, og nu må deltagerne pakker de gaver op, som de har stjålet fra hinanden.

Annonce

 

Pebernødder i munden

Selvom det kan virke lidt voldsomt, så giver denne juleleg en masse gode grin for billige penge.

 

Legen går i alt sin enkelhed ud på at finde ud af, hvilken person, som kan have flest pebernødder i munden. Du skal kunne lukke munden, før resultatet tæller.

 

Find din borddame eller bordherre

Denne leg er god til at sparke en julefrokost i gang, og er med til bryde isen, hvis det er i et selskab, hvor du ikke kender alle gæster.

 

Alle damer eller herrer får et par minutter til at tegne et selvportræt, som derefter bliver indsamlet, foldet sammen og puttet ned i en kurv. Nu skal gæster af det modsatte køn hver trække et selvportræt op og gætte, hvem de skal have som borddame eller bordherre.

Tekst: Søren Clemen Ellern Gøttsche
Foto: Alamy
Publiceret: 25-12-2013
Pin it

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri