Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

5 tips der gør boligen mere værd

2
Annonce
Når man skal have sit hjem vurderet eller sat til salg, er det enormt vigtigt, at boligen er i sin bedste stand. Det vil alene ikke hjælpe med at sælge boligen hurtigere, men det vil samtidig også øge værdien af boligen markant.

Moneylender.dk har lavet en simpel liste, til hvordan du kan gøre din bolig mere værd, når den skal sælges:

1: Ryd op i boligen
Når ens bolig skal vurderes og vises frem, er det vigtigt, at man får ryddet op og sorteret i det, man har i hjemmet. Det betyder meget, at man kan fornemme al den plads, boligen har at gøre godt med, da kvadratmeterne i høj grad bestemmer boligens værdi. Måske man også finder gamle og værdifulde genstande frem i rodet, som kan benyttes til at dekorere hjemmet flot.

2: Giv det et frisk pust maling
Skift den gamle farve på væggen ud med et nyt skud neutral maling. Det vil gøre følelsen af boligen lysere og større. Det får købere til hurtigere at se deres egne ideer til rummene, og vil dermed hurtigere hjælpe dem på vej til at se, hvordan de vil føle sig til rette. Det kan også være en god ide at male hoveddøren, så man får et godt førstehåndsindtryk at boligen.

3: Giv køkkenet en kærlig hånd
Den mest værdifulde del af boligen er køkkenet, og det er her, hvor kvadratmeterne har den største værdi, hvilket ofte kan overbevise de usikre købere. Det er en god ide at gøre køkkenkabinettet i stand, da det ofte er billigere end at sætte et helt nyt op, og det virker tit lige godt. Ligeså er det også en god ide at investere i at gøre sin bordplade i stand. Selvom det kan være dyrt, tilfører det køkkenet mere værdi. Et ekstra råd kan være at lade noget frugt stå på køkkenbordet, så det får købere til at føle sig mere hjemme.

4: Reparer det nødvendige og rengør
Jo bedre stand boligen er i, jo mere værd og bedre salgsmuligheder har boligen. Som køber vil man oftest helst undgå at skulle lave for meget selv, når man skal købe. Så sørg for at reparere alle de mindre skader, der må være. Hvis tingene er slidt ned, så giv det et frisk pust. Og selvfølgelig sørg for det hele skinner. Små detaljer som at hænge rene håndklæder op og gøre sofaen præsentabel er også små ting, som alt sammen hjælper til den samlede vurdering. Hvis man bor i hus og har have, bør man også slå græsset, vande blomsterne og egentlig bare gøre sit bedste for, at det grønne område er i sin flotteste stand, da det ofte er noget af det første, man møder som køber.

5: Tilføj egne ideer
Da boligen er dit hjem, er der heller ikke nogen, som kender det bedre end dig selv. Så du har nok nogen ideer og tanker, som vil kunne tilføre boligen et sidste touch, inden det er helt klar. Det kan f.eks. være helt åbenlyse forbedringer som at opdele rummene eller at gøre brug af loftet. Man kan også tilføje spejle, som får rummene til at virke større. Ændringer som ikke behøves at koste det store, men som øger værdien af boligen. Og hellere du selv tjener penge på disse ændringer, end at en potentiel køber gør.

Har man ikke pengene til at få sat boligen i stand nu og her, kan det betale sig at tage et lån. På Moneylender.dk kan man læse mere om de forskellige typer af lån.

Sammenlign og lån penge til boligen nu og her.

Annonce
Publiceret: 17-08-2016
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

2
19 aug 2016 01:22

Tak for en god artikel. Det kan også være en god idé at gøre haven klar. Klippe græsset og ordne de bede, der ikker står så godt. Det har jeg i hvert fald fået anbefalet af min mægler, da jeg skulle sælge mit hus. :)

15 feb 2017 14:38

God artikel. Jeg har en kæmpe grund, som følger med mit hus. Min søn har spurgt mig om lov til at få bygget et hus på min grund. Hvis jeg fx siger ja, og han får bygget et fra Eurodan-hus. Vil det påvirke værdien af mit hus eller roder jeg tingene samme? Håber i kan hjælpe mig. 

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri