Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

5 tips til den gode skovtur

Nyt fra Hjemmet
Efterårsferien er i fuld gang, og findes der noget hyggeligere end at tage på skovtur i en falmet, gulbrun skov? Det synes vi ikke, og derfor har vi lavet en liste med 5 tips til den gode skovtur.

1. Lav dine egne køleelementer
Fyld halvlitersflasker halvt op med vand og put dem i fryseren dagen inden skovturen. Lige inden skovturen fyldes flaskerne helt op med vand, og de kan nu bruges både som praktiske køleelementer til køletasken og som vandflasker med iskoldt vand. 

 

2. Brug voksdug som underdækken
Medbring en voksdug, som du kan lægge under tæppet, hvis jorden er fugtig. På den måde undgår du at blive våd af at sidde på jorden.

 

3. Husk affaldsposer
Et godt picnicsted er kun et godt picnicsted, hvis det bliver efterladt i samme stand, som det bliver modtaget i. Ryd derfor op efter skovturen inden du og familien forlader området.

 

4. Lav en huskeliste
Skriv alle de ting, du skal huske ned på et stykke papir. Tjek listen inden du tager af sted – det er så ærgerligt at sidde i skoven og så have glemt plasticbestikket.

Annonce

 

5. Pak en lille førstehjælpskasse
Du skal højst sandsynlig ikke ud at bestige kæmpe bjerge eller krydse farlige floder for at nå dit picnicsted, så chancen for at komme til skade er muligvis ikke så stor. Men det er alligevel rart at have lidt plaster, noget solcreme og en smule insektspray med.

Tekst: Søren Clemen Ellern Gøttsche
Foto: Alamy
Publiceret: 11-10-2014
Pin it

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri