Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

8 sjove tip til en indendørs hyggedag i vinterferien

Nyt fra Hjemmet
Vinterferien byder på en velkommet pusterum i mange familier, og er du så heldig, at kunne trække stikket ud et par dage med børn eller børnebørn, så se med her.

Find de gamle fotoalbum frem
Dyk ned i gemmerne og find de gamle fotoalbum frem – børn elsker at høre historier om gamle dage, og tiden før de blev født. Hvordan mødte oldefar & oldemor hinanden? Hvordan var det at gå i skole, da mormor var en lille pige? Og kunne man virkelig få en is til under én krone? (Mangler du bevismateriale, så klik her)

 

Byg en hule – indenfor
Tag tæpper, puder og hvad du ellers har, og lad ungerne bygge en hule indenfor – kryb ind under spisebordet og inviter gerne alle bamserne med. Har du en iPad eller en tablet kan den måske komme med ind i hulen, og forvandle den til en lille minibiograf. Kun fantasien sætter grænser.Mangler du lidt inspiration til hjemmebiografen, så tag et kig på Min Bio – her kan du finde uendeligt mange timers underholdning til de mindste.
>>Min Bio

Annonce

 

Tag på skovtur på stuegulvet
Hvem siger man ikke kan tage på skovtur i vinterferien? Pak en madkurv og fold picnictæppet ud på.. stuegulvet, eller hvor du ellers har plads. Du kan finde masser af spændende ideer til lækre sager, som I kan komme i picnickurven her:

 

 

>> Pak picnickurven - 6 nemme retter

>> 3 nemme & sukkerfri snacks

  

 

Bag en fantasifuld kage
Til daglig kan det være svært at finde tid til, at tage ungerne med i køkkenet – brug vinterferien til at hygge med et bageprojekt eller to. Vi er ret sikre på, at disse kager vil gøre stor lykke hos de fleste:

 


>>Kæmpe OREO
>>Cookiepizza

>>Bountykage
>>Italienske karnevalskager

>>Fastelavnsboller

 

Dyk ned i arkiverne på dr.dk
dr.dk/bonanza kan du finde masser af DR’s gamle børneprogrammer. Se dem sammen med dine børn eller børnebørn, og fortæl dem om en tid, hvor børnetv, var noget der kom én(!) gang om dagen og tegnefilm var noget man så en gang imellem… Om de så vil tro på dig er en anden sag :-)

 

 

Kan du huske
 >>Sonja fra Saxogade

>>Hos Ingrid og Lillebror

>>Sørøver Sally       

>>Busters Verden

 

eller de første afsnit af Bamse?

 

 

Læsernes bedste tips til en dag med børn og børnebørn

 

 

Vores læsere elsker at have deres børnebørn på besøg, og her får du deres bedste tips og gode råd til gode stunder med børnebørnene.

 

Klip en fin lille bogmus
Er I til de kreative sysler, så kunne denne fine lille mus måske være en ide. Den er nem at lave og kan hjælpe med at holde styr på små (og store) bogormes læsning. Opskriften + diagram finder du her:

 


>>Fin lille bogmus

 

 

 

Strik til yndlingsdukken
På  hendesverden.dk har de masser af søde, sjove og kreative ideer til små hobby og håndarbejdsprojekter, som du kan lave med børn og børnebørn. Se f.eks her:

 

>>Strikket Barbiekjole
>>Kattekostume til BabyBorn dukken

>>Pyntelige flæser til hårbøjlen

 

 

Rigtig god fornøjelse ♥

 

 

Tekst: Hanne Bang
Foto: Alamy, dr.dk, MinBio.dk, Thomas Hergaard, Jesper Glyrskov
Publiceret: 11-02-2014
Pin it

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge