Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Smukke royale bryllupper: Hvilket brudepar strålede mest?

Nyt fra Hjemmet
Den 14. maj for 9 år siden, sagde Kronprins Frederik ja til sin elskede Mary i Københavns Domkirke, Vor Frue Kirke. Sidenhen fulgte Kronprinsesse Victoria trop, da hun den 19. juni 2010 blev viet til Daniel i Stockholm Domkirke. Senest for et år siden, den 29. april sagde Kronprins William ja til sin Kate i Westminister Abby.

 

Hvilket et af de 3 brudepar synes du, var det smukkeste? Stem nederst på siden:

 

 

Marys brudekjole er designet af Uffe Frank og lavet i gylden-rosa duschesse, der skinner som perlemor. Kjolen har  ¾ lange ærmer og er besat med 100 år gamle blonder, lavet af Irske Nonner. Slæbet er 6 meter langt og brudesløret har også Dronning Ingrid båret. Brudebuket er rundt formet og sammensat af 15 forskellige hvide blomster fra både Danmark og Australien. Diademet er en gave fra regentparret. Frederik bærer søværnets gallauniform.

 

 

Se flere billeder af royale brylluper

  

 

 

Victorias brudekjole er designet af Pär Engsheden. Den har et enkelt snit med korte ærmer og bredt bælte i perlehvid silkeduschesse.  Slæbet er 5 meter langt og sløret, som også Dronning Silvia bar, er fra 1858 og lavet af Bryssel-kniblinger. Brudebuketten er hvid, dråbeformet og sat sammen af blandet andet svenske sommerblomster. Victoria bar et karém-diadem, der i 1809 var en gave fra den franske Kejser Napoleon til Kejserinde Josephine. Daniel er i kjole og hvidt , med kæde fra Serafirmerordenen.

Annonce

 

Se også billederne fra Madeleines drømmebryllup

 

 

 

 

Kate, Cathrine Middelton, bærer en kjole designet af Sarah Burton. Kjolen er elfenbensfarvet gazarsilke, klassisk i snitter og med lange blondeærmer. Slæbet er 2,7 meter lang og sløret, lavet af blødt elfenbensfarvet silketyl. Brudebuketten var formet som et skjold og sammensat af liljekonvaller, hyacinter samt nelliker. Kate bar Dronning Elisabeth Cartierdiadem fra 1936. William er i rød garderuniform fra den irske garde.

 

Se smukke Madeleine her

Tekst: Lisa Hvideg
Publiceret: 24-06-2013
Dagens spørgsmål
Hvilket brudepar var smukkest?

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge