Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Annemette overlevede en hjerneblødning

Nyt fra Hjemmet
Det er mandag formiddag, og en flok veninder venter nervøst foran døren ind til klasselokalet på Fysioterapeutskolen i Esbjerg. Om få minutter skal de ind og fremlægge en vigtig opgave, men hvor bliver Annemette, den sidste i gruppen, dog af?
Veninderne lægger den ene besked efter den anden på Annemettes mobiltelefon, men der kommer ikke noget svar.
Nu bliver de for alvor nervøse, for det ligner ikke Annemette at blive væk, hun er punktligheden selv. Så ringer de til hendes mor, og det går op for dem, at ingen har hørt fra Annemette siden fredag aften...
– Den fredag – den 17. marts 2006 – var jeg kommet hjem fra besøg hos nogle veninder ved 23.30-tiden. Jeg havde en hamrende hovedpine, men jeg tænkte, at den nok skulle soves væk, og at jeg var stresset, fordi jeg skulle fremlægge et projekt om mandagen, forklarer Annemette Terkelsen og fortsætter med rolig stemme:
Annonce

– Jeg besluttede, at jeg ville til læge om mandagen og gik ind på badeværelset. Pludselig forsvandt benene under mig, og jeg faldt ned på det hårde badeværelsesgulv. I faldet ramte jeg en lille skabsfryser, der stod derinde, så dens dør sprang op. Jeg slog skulderen og tænkte: „Av for f...“
– Da jeg ville lukke døren til fryseren, opdagede jeg, at jeg ikke kunne. Jeg kunne slet ikke røre mig! Da jeg åbnede munden, kom der ikke en lyd, jeg kunne ikke tale. Så mistede jeg bevidstheden.
Det er fem år siden, Annemette lå livløs og alene på det kolde badeværelsesgulv i sin lille etværelseslejlighed i Esbjerg i to et halvt lange døgn, inden veninderne og familien slog alarm og med hjælp fra viceværten og politiet fik døren til lejligheden brudt op.
Annemette havde fået en hjerneblødning, og lægernes besked til forældrene var, at hun nok ikke ville overleve.

Læs i Hjemmet nr. 16/2011, hvordan Annemette kæmpede sig tilbage til livet.
Tekst: Astrid Westergaard
Foto: Jens Bach
Publiceret: 18-04-2011
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge