Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Ann-Mari slap ud af alkohol-helvedet

Nyt fra Hjemmet
Vejret er efterårsklart, og bladene er ved at falde af træerne, da Hjemmet besøger 62-årige Ann-Mari Schmidt Petersen i lejligheden i Odense, hvor hun har flot udsyn til det hele. I stuen er der hyggeligt med musik i højttalerne og levende lys og kager på bordet.
Selv er Ann-Mari smilende, da hun byder indenfor, for hun har skabt sig en hverdag, hun er glad for, og har fundet god mening med livet. Ganske anderledes så det ud bare få år tilbage. Dengang sad hun det meste af tiden hjemme hos sig selv og drak øl.
Frem til 1981 havde Ann-Mari ellers et godt liv med mand, tre sønner og villa i Glostrup. Hendes mand havde repræsentation i sit arbejde, og Ann-Mari deltog.
Annonce

– Det gik ofte vildt for sig med masser at drikke, fortæller Ann-Mari, der havde det sjovt, når alkoholens virkning satte ind. Alkoholen dulmede også, når hun var ked af det. Og sådan var det ofte fra 1981, hvor hendes mand blev syg.
– Han blev maniodepressiv. Desværre betød det, at han ændrede karakter og blev voldelig mod mig, forklarer Ann-Mari, der stadigt oftere brugte alkoholen at styrke sig på.
– Jeg arbejdede som lægesekretær, og allerede om formid-dagen gik jeg i cafeteriaet og drak en øl og et par Gammel Dansk. Et par fyraftensøl skulle jeg også have.

Læs hele Ann-Maris stærke historie i Hjemmet nr. 49/2010
Tekst: Lise Petersen
Foto: Søren Jansby
Publiceret: 06-12-2010
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri