Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Ann blev ramt af kræft: Motion og meditation gav mig ro

Nyt fra Hjemmet
Urtebedet er lidt pjevset, og klatreroserne i potterne har ikke rigtig fået noget at gribe fat i. Til gengæld er legehuset banket betryggende fast oppe i et træ i et hjørne af haven og den store trampolin gravet ned i plænen.
Og det er ikke tilfældigt, at det er børnenes områder, der har førsteprioritet. Ann Dalum, hendes mand, Martin, og døtrene, Laura på fire og Amanda på halvandet år, havde knap taget hul på deres nye liv i det gule hus i Frederikssund, før deres liv slog en kraftig kolbøtte en junidag i 2008.
– Det var en stor dag: Jeg havde bestået min sidste store eksamen som psykoterapeut med ros. Pigerne var lagt i seng, og Martin og jeg havde fejret dagen med noget lækkert at spise og en øl. Jeg var så tæt ved målet til det liv, jeg gerne ville have og havde knoklet for – at kombinere mit arbejde som afspændingspædagog med en terapeutisk uddannelse, fortæller Ann.
Annonce

Selvom hun var 39 år og havde både mand og børn, var hun efter sin egen opfattelse ikke blevet helt voksen. Hun havde været rastløs som yngre, rejst verden tynd fra hun var 19 til hun var 26 år og havde svært ved at være nærværende, synes hun, set i bakspejlet.
– Når jeg for eksempel puttede den yngste, kunne jeg blive utålmodig, hvis hun ikke ville sove. Jeg ville gerne videre, have den stund overstået, så jeg kunne gøre noget andet, husker Ann.
Men den sommeraften på tærsklen til et nyt liv fandt hun en knude i sit ene bryst, som kort tid efter viste sig at være kræft.
Så det liv, der nu blev en realitet, var helt anderledes end det, Ann havde drømt om. Og hun er først nu ved at finde sine ben igen efter det chok, sygdommen og den langvarige behandling har betydet.

Læs hele Anns historie i Hjemmet nr. 31/2010
Tekst: Helle Andrés
Foto: Søren Jansby
Publiceret: 02-08-2010
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri