Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Annemette Voss’ 5 lagkagetip

Nyt fra Hjemmet
Overvejer du at deltage i Hjemmets store konkurrence ”DM i lagkage”, er det en god idé at forberede sig. Vi har bedt kogebogsforfatter og vinder af ”Den store bagedyst i 2013, Annemette Voss, om hendes 5 bedste tips til den perfekte lagkage.

1.

Sørg altid for at bygge din lagkage op i en kagering/springform med lagkageplast, - på den måde sikrer du dig, at den bliver helt symmetrisk og derfor meget nemmere at smøre op eller dekorere, når den er støbt færdig. 

2.

En lagkage består af mange elementer. Tænk over, at der indgår både noget sødt, syrligt og salt i lagkagen. Ligesom der gerne må være noget sprødt og noget blødt. Det skaber en bedre oplevelse i munden.

3.

Sørg for at bundene er tilpas faste til, at de kan holde på formen af kagen, og at de er tilpas bløde til at give en lækker oplevelse.

4.

Øjnene spiser først, så brug god tid på at gøre din lagkage smuk. Lagkager er virkelig "kronen på værket" indenfor konditorkunsten, så giv dig god tid og bevar en rolig hånd, når du sætter de sidste små afsluttende detaljer på din lagkage. På den måde når du i mål, med en kage der ikke kun smager godt, men som også imponerer dine gæster.

Annonce

5.

Smag til undervejs. Inden du hælder mousse eller creme i kagen, så smag lige til om der er nok syre/sødme. Du kan altid lige nå at lægge et lag sød marmelade ind i kagen eller rive lidt citronskal. Når først kagen er lagt sammen, så er der jo ikke meget at gøre.

 

LÆS OGSÅ: Bind forklædet, og deltag i Hjemmets store konkurrence om at bage Danmarks flotteste og lækreste lagkage

Publiceret: 09-02-2015
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri