Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

8 julegaver til den ambitiøse hjemmekok

ANNONCE
En af de mest populære julegaver har gennem tiden været køkkenudstyr - noget alle kan bruge, og som med sikkerhed bringer et smil frem hos enhver husmoder eller den moderne mand. I år er det helt store tema sundhed og praktiske produkter som gør arbejdet i køkkenet lettere.

Den store fokus på bagning og hjemmelavet mad i medierne har sat gang i bølgen - kort fortalt er danskerne vilde med at bruge tid i sit køkken. Selvom det virker som et simpelt område, er det en af de brancher hvor man gennem årene ser mest innovation.

 

Der udvikles konstant på køkkenudstyr som er endnu bedre, hurtigere eller kraftigere. Her giver den førende køkkenbutik www.kitchenone.dk sit bud på årets helt store hit:

 

En kombination af velkendte klassikere og produkter som du aldrig har set før. Se blandt andet fremtiden indenfor indendørs grill, juicepresning og verdens mest praktiske bageform. Klik her og se det store udvalg.

Annonce
Publiceret: 12-12-2013
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri