Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Annonce: Aktiv ferie i Danmark

Annonce
Er I til aktiv ferie i Danmark? Så tilbyder Small Danish sjove oplevelser og store udfordringer. Kombinér en ferie eller et ophold på kro, hotel eller slot med alt fra golfture til svæveture.

Mange danske kroer og hoteller tilbyder aktiviteter udover det sædvanlige for jer - store som små - der vil kombinere et ophold med motion, frisk vind i håret og mindeværdige oplevelser.  

 


Er du eller familien til oplevelser i det våde element, findes der kroer med kanoer ved åen i baghaven, søer og klukkende vandløb til lystfiskerne og kysthoteller med sandstrand, skumsprøjt og perfekte forhold for havkajakker, surfere og lystsejlere.

 

Cykelruter og golfbaner til den aktive
Med 11.000 kilometer cykelruter gennem smukke landskaber er Danmark det perfekte land til cykelferie og der er aldrig langt til den næste oplevelse eller overnatningssted. Mellem cykelruterne spredt over hele landet ligger næsten 200 golfbaner. Mange hoteller tilbyder golfophold til dem, der vil gå en runde i sommerens lyse morgener - eller aftener.

Annonce

 

 

For de modige kan man teste grænserne og trætoppene på blandt andre Havreholm Slot og Kragerup Gods – f.eks. på Danmarks længste svævebanetur i 25 meters højde.

 

I Danmark er der aldrig langt mellem naturoplevelserne. Så skal det foregå i et mere roligt tempo, byder vores hoteller også på rolige vandreture i naturskønne omgivelser med højt til himlen.

 

I vælger selv, hvor aktiv ferien skal være.

 

Få inspiration og læs mere her

Publiceret: 14-04-2014
Pin it

Hjemmet i denne uge