Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Annonce: Weekendophold til Superpris

1
Annonce
Pulserende city break, hyggelig kroferie eller romantisk slotsophold - fantastiske weekendophold med Small Danish Hotels. 100 hoteller at vælge mellem i Danmark - alt det du drømmer om.

Livet nydes ikke kun i ferierne. Hvert år har et halv hundrede weekender, som bare venter på at blive brugt til nye oplevelser. På et to dages weekendophold kan man nå megen forkælelse, mange oplevelser og velsmagende måltider. Danmarkskortet har den perfekte størrelse til at komme helt væk på en weekend - uden at rejse særligt langt.

 

 

Der findes en vifte af muligheder for at finde et ideelt weekendophold, der lige passer dig. De danske kroer og hoteller har et stort udvalg af weekendophold i Danmark. 

 

Tag med vennerne på en weekendtur - pakket med kultur, shopping og gourmetoplevelser. Tag din udkårne med på en romantisk weekend på et slot eller en herregård med overnatning i herskabelige suiter med himmelsenge, hvælvede lofter og udsigt til voldgraven. 

Annonce

 


Eller vælg en hyggelig landevejskro, hvor ikke bare den hyggelige stemning, men også duften af hjemmelavet, dansk kromad møder dig allerede på dørtærsklen, og hvor de tit spiller op til dans i weekenden.  

 

Hos Small Danish Hotels kan du finde weekendophold for enhver smag og fra alle dele af Danmark.

  • 2 x overnatning
  • 2 x lækker morgenbuffet

Vælg mellem 100 hoteller. Ankomst alle dage, hele året. Der tages forbehold for udsolgte datoer. Pris pr. person i dobbeltværelse fra kr. 649,-

 

Link: Læs mere og book på bit.ly/POWZlE

Publiceret: 01-04-2014
Pin it

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

1
17 feb 2016 14:50

Rigtig fint tilbud på et lækkert weekendophold. 

Nu står der at man kan ankomme alle dage året rundt. Men gør tilbuddet sig stadig gældende? I så fald kan jeg overveje at tage det med på min oversigt over weekendophold.

Mvh

Emil

 

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri