Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Årets Schlager Parade 2013

Annonce
I 2013 indtager fire af tidens største schlager-legender Ballerup Super Arena. Med Heino i spidsen vil Nicole, Dorthe Kollo og Wencke Myhre tage publikum med på en rejse tilbage til schlagerstjernernes storhedstid i 60’erne og 70’erne.

Den 14-16. marts vil Ballerup Super Arena, Esbjerg og Odense genlyde af schlagerklassikere opført af de oprindelige kunstnere selv, i en parade af stjerner fra dengang far var ung.

Retro-bølgen, der lige nu ruller henover 10’ernes internationale musikscene, har givet nyt liv til schlagergenren, så det er med stor tilfredshed at Ballerup Super Arena har sikret sig én af kun tre danske koncerter med de fire stjernenavne.

Schlageren har fået en fantastisk renæssance, også i udlandet, og de fire solister vi præsenterer i marts repræsenterer noget af det allerbedste i genren. Der har været bud efter kunstnerne fra hele Europa, så at få dem til Ballerup Super Arena er lidt af et scoop, fortæller Marcel Christensen, direktør i Ballerup Super Arena, der arrangerer koncerten sammen med CSB.

Fire stjerneskud fra schlager-himlen
Det er således lykkedes, at få den nu 74-årige tyske schlager-konge, Heino, til at optræde sammen med tre af genrens mest kendte kvindelige solister – Nicole, Dorthe Kollo og Wenche Myhre.

Den unge, kejtede og generte Heino satte selv i 1965 ny standard for tysk popindustri med debut-singlen ”13 Mann und ein Kapitän.” I 1969 fulgte ”Bergvagabunden” og ”Karamba, Karacho, ein Whiskey”, der er nogle af de mest populære tyske landeplager nogensinde.

En anden tysker, Nicole, vandt i 1984 – som den første tysker nogensinde – Det europæiske Melodi Grand Prix” med den uforglemmelige ”Ein bisschen Frieden.” Sejren indledte en flot karriere, hvor den unge guitarspillende pige udviklede sig til at blive en af Tysklands mest elegante scene-kunstnere.

Dorthe Kollo kræver ingen større præsentation. De fleste danskere kender historien om den 9-årige pige, der i 1956 vandt en talent-konkurrence og debuterede med singlen ”Min piphans.” Lige siden er det gået slag i slag med hits som ”Gid du var i Skanderborg” og ”Velkommen til verden.” Lige nu er Dorthe aktuel med CD’en ”Lykken ligger lige her”.

Annonce

 

Køb din billet her

Publiceret: 14-01-2013
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri