Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Carsten fik en nyre af sin kammerat

Nyt fra Hjemmet
Da Carsten Weber Nielsen for fem år siden slog lejr på en lille campingplads i Falsled ud mod Helnæsbugten, havde han ingen anelse om, hvor heldigt et valg, han netop havde truffet.
Skråt over for på pladsen boede nemlig en anden campingentusiast, Bo Christensen, og det varede ikke lang tid, før de to herrer faldt i snak og blev venner.
– Vi kunne nærmest ikke undgå at mødes, men at det skulle udvikle sig sådan, vidste vi jo ikke noget om dengang, konstaterer Carsten, der i dag er en glad buschauffør på 38 år. Takket være det heldige bekendtskab fra campingpladsen.
For Carsten er det slet ikke nogen selvfølge, at han er i stand til at stå op hver dag og passe sit arbejde for Fynbus – og oven i købet tage ekstra vagter, når lejligheden byder sig, fordi han i den grad nyder sit job.
Annonce

Tidligere måtte han om på bagsædet og hvile sig, så snart den mindste pause i tidsplanen tillod det, og i de to år, det stod værst til med hans helbred, var den ugentlige arbejdstid reduceret til få timer.
– Ja, du lignede en gammel, grå mand, bemærker Susanne Christensen, Carstens kæreste og samlever i villaen på Astrupvej i Odense.
Carsten erkender, at sådan følte han sig også. Med dialyse tre dage om ugen, en nyrefunktion reduceret til 10 procent, kronisk madlede og en ubeskrivelig træthed, var der ikke meget saft og kraft tilbage i ham.
Da lægerne på sygehuset så småt begyndte at bringe nødvendigheden af en nyretransplantation på bane, satte Carsten sig på bagbenene. På grund af angsten for det ukendte.


Læs hele artiklen i Hjemmet nr. 16/2010
Tekst: Connie Mikkelsen
Foto: Heidi Lundsgaard
Publiceret: 19-04-2010
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge